Cum depășește Georgiana Lobonț certurile cu soțul ei: "În orice căsnicie nu e numai roz"

Publicat pe

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi. Recent, cântăreața a vorbit cu sinceritate despre căsnicia cu Rareș Ciciovan, tatăl copiilor ei. Vedeta a mărturisit că mai există conflicte între ei doi, dar mereu reușesc să depășească aceste momente tensionate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Georgiana este căsătorită cu omul care i-a devenit manager și impresare, iar împreună au doi copii minunați. Aceștia se gândesc deja să devină părinți a treia oară. Povestea de iubire dintre Georgiana și Rareș a început în 2009, când artista avea doar 15 ani. Vedeta s-a maturizat alături de partenerul său, iar ca în orice căsnicie, cei doi mai au și perioade mai puțin plăcute.

Cum depășește Georgiana Lobonț certurile cu soțul ei: "În orice căsnicie nu e numai roz"Cum depășește Georgiana Lobonț certurile cu soțul ei: "În orice căsnicie nu e numai roz"

Luna viitoare, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan vor împlini șase ani de căsnicie. Cei doi formează un cuplu minunat, iar rodul iubirii lor sunt cei doi copii. Cu toate astea, artista a recunoscut că mai există neînțelegeri între ei. Georgiana a mărturisit cum reușește să treacă peste conflictele cu soțul ei, Rareș.

Citește și: În ce relații sunt Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după ce s-au certat de sărbători:„Fiecare e pe cont propriu'

Citește și: Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au certat din nou. De la ce a pornit totul:”Nu m-a mai salutat”

Citește și: Ce sacrificii a făcut Dragoș Petrescu de la Imperiul Leilor pentru succesul afacerilor:„Nu am fost suficient de aproape de copiii mei'

Citește și: Cine este Raul Bodoșcă de la Chefi fără limite.Ce afacere are

Georgiana Lobonț: „Am încercat să le aliniem

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se cunosc de 13 ani, iar luna viitoare vor împlini șase ani de căsătorie. Artista este fericită alături de soțul său, iar cea mai mare bucurie a acestora sunt cei doi copii pe care îi au împreună. Recent, cântăreața a vorbit despre căsnicia cu Rareș, mărturisind că există și momente tensionate între ei. Chiar și așa, ei au știut să meargă împreună mai departe și par de nedespărțit.

„De 13 ani ne cunoaștem și anul ăsta, în martie, împlinim șase ani de căsătorie. Și el a contribuit la maturizarea mea, probabil că și eu am contribuit la maturizarea lui, dar și copiii ne-am responsabilizat și fiecare expreiență de viață pe care am trăit-o. Chiar dacă au fost și momente în care poate gândurile noastre nu au fost pe aceeași lungime de undă, dar am încercat să le aliniem și să formăm un întreg. În orice căsnicie nu e numai roz, mai treci și prin momente mai gri', a declarat artista, potrivit antenastars.ro.

Părinții celor doi au fost împotriva relației lor

Deși acum au o familie frumoasă, Georgiana și Rareș au trecut prin momente dificile în trecut. Părinții celor doi nu au fost de acord ca ei să se căsătorească, dar iubirea lor a fost atât de pare, încât au trecut peste cuvântul celor care le-au dart viață. Georgiana Lobonț a povestit cât de mult a muncit pentru a construi ceea ce au astăzi. Artista și soțul ei au luptat mult împreună și nu s-au lăsat atunci când au dat de greu.

Ne-am zbătut să facem tot ce e mai bun pentru noi, am crezut unul în celălalt, ne-am sprijinit unul pe altul și am ajuns să realizăm lucruri mărețe împreună, lucruri pe care nici noi nu am fi visat că le atingem așa repede, dar bunul Dumnezeu ne ajută și ne iubește și am reuțșit împreună. Asta mă bucură cel mai mult.', a povestit Georgiana.

Georgiana Lobonț credea că nu va putea avea copii

Artista a vorbit în urmă cu ceva timp și despre una dintre dramele pe care le-a trăit în timpul căsniciei. Înainte de a rămâne însărcinată cu primul copil, medicul i-a spus că are un nivel ridicat de prolactină și trebuia să urmeze un tratament pentru a rămâne gravidă.

Astfel, artista s-a gândit că nu va putea avea niciodată copii. Minunea s-a produs la o lună de când a urmat tratamentul, iar în urma acestuia, cântăreața a scăpat și de problemele acneice.

Sursa: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter