Cum e Bianca Drăgușanu ca mamă. Ce nu îi tolerează fiicei sale: „Pe mine mama m-a mai smotocit”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu are o relație foarte frumoasă cu fiica ei, Sofia. Chiar dacă s-a despărțit de tatăl ei, Victor Slav, cei trei au rămas o familie și ambii sunt dedicați în creșterea micuței. Totuși, spune Bianca, există câteva reguli și limite pe care Sofia trebuie să i le respecte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ea a vorbit despre fiica ei și a spus că este răsfățată, reușind să manipuleze pe toată lumea din jurul ei. Nici cu tatăl ei situația nu este prea bună, având în vedere că face ce vrea din el. Ea este singura care îi face față micuței.

Cum e Bianca Drăgușanu ca mamă. Ce nu îi tolerează fiicei sale: „Pe mine mama m-a mai smotocit'Cum e Bianca Drăgușanu ca mamă. Ce nu îi tolerează fiicei sale: „Pe mine mama m-a mai smotocit'

„Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil i-a făcut knock-out. De Victor nu mai spun. De multe ori când nu reușește să potolească căluțul sălbatic mă sună și-i zic să mi-o dea la telefon.', a povestit Bianca.

Cum era Bianca Drăgușanu pedepsită în copilărie

Vedeta mărturisit că persoanele care o alintă cel mai mult pe Sofia sunt bunicii. Ea dă vina pe propria mamă pentru lucrul pe care ea nu îl suportă și nu i-l tolerează fetiței, în vârstă de 4 ani.

„Răsfățul ăsta exagreat pe care mama îl induce. Practic, bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc și îi educă. Dar ne descurcăm. E un copil, nu pot să am foarte multe pretenții. Nu sunt absurdă, nu o cert, nu o pedepsesc așa cum făcea cu mine mama în copilărie. Eu îmi aduc aminte de pedepse grave pe care mi le dădea. Mă punea să stau singură în cameră, să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse pe care ea acum nu le recunoaște, dar de care eu îmi aduc aminte.', a dezvăluit vedeta.

Totodată, ea recunoaște că nu a avut o copilărie atât de frumoasă. Avea responsabilități încă de mică.

„Mai ții minte vremurile alea când ne lăsau cu cheia de gât? Eu aveam șnur cu cheia ca să nu o pierd și până venea ea de la serviciu aveam de spălat vasele, aveam de făcut curat în casă.', își amintește ea.

Bianca Drăgușanu a spus că nu ar lovi-o niciodată pe Sofia, chiar dacă uneori nu e prea cuminte.

Citește și: Lidia Buble, declarații surprinzătoare despre Fuego:'Îl iubesc!' Ce legătură există între cei doi artiști

Citește și: Pare glumă, dar nu e! Fuego a împodobit bradul în luna august:'Am cântat colinde, în plină caniculă'

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă:„Înainte, am refuzat ideea de căsnicie’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea!Solista cere plata pensiei alimentare retroactiv și custodia fetițelor

„Pe mine mama m-a mai smotocit, din când în când, să zic așa. Ăsta e un lucru pe care eu îl evit. Sora mea are 2 băieți. Ea îi smotocește pe ei. La mine, sper să ne înțelegem foarte bine. Suntem prietene și avem o comunicare foarte bună.', este de părere Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu face sărbătorile cu fiica ei

Bianca Drăgușanu va petrece sărbătorile alături de fiica ei. Deși s-a speculat că ar avea un iubit, blondina spune că este singură și că îi e bine așa.

„Cu dragostea sunt pe hold…În momentul de față nu am timp să îmi fac un iubit, vin Sărbătorile. Deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine. În momentul de față nu consider că am nevoie de o relație pansament. Probabil așa ar părea. Am trecut printr-o situație dificilă, voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile. Dumnezeu a făcut o mișcare încredibilă prin care eu am scăpat.', a mărturisit ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter