Cosmin Seleși, prezentatorul Te cunosc de undeva, are o familie superbă! Cu cine seamănă cei doi copii

Publicat pe

Deși este permanent în lumina reflectoarelor, reușește să fie foarte discret în plan personal. Cosmin Seleși, prezentatorul Te cunosc de undeva, are o familie superbă, pe care însă nu o prea expune. Iată de la cine au moștenit frumusețea cei doi copii ai săi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În pofida celebrității de care se bucură, actorul este o prezență extrem de discretă, și nu e de mirare că actorul Cosmin Seleși, prezentatorul Te cunosc de undeva, nu-și expune nici familia. Dat fiind că este foarte zgârcit în privința vieții sale private, de-a lungul timpului au apărut puține informații despre soția sa și cei doi copii ai lor.

De altfel, Cosmin Seleși are și o poveste de dragoste foarte frumoasă – actorul a cunoscut-o pe soția lui, Irina, cu 12 ani în urmă, în trafic, în zona Magheru, din București, iar de atunci formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz.

Cosmin Seleși, prezentatorul Te cunosc de undeva, are o familie superbă! Cu cine seamănă cei doi copiiCosmin Seleși, prezentatorul Te cunosc de undeva, are o familie superbă! Cu cine seamănă cei doi copii

Cosmin Seleși, prezentatorul Te cunosc de undeva, are o familie de care e foarte mândru

Dacă el este o celebritate și, cu siguranță, nu scapă fără să dea autografe la ieșirile în public, Irina, soția lui Cosmin Seleși este mult mai „low profile”, chiar dacă în lumea showbizului este un nume cunoscut. Dar Cosmin Seleși, prezentatorul Te cunosc de undeva, are o familie superbă, iar cei doi copii au moștenit date fizice de la ambii părinți.

În vârstă de 34 de ani, Irina, soția lui Cosmin Seleși, prezentatorul Te cunosc de undeva, este make-up artist de meserie, iar în trecut lucra la o companie aeriană. Ulterior, cei doi soți au ajuns să lucreze împreună, deoarece Irina s-a ocupat de partea de make-up a emisiunii Te cunosc de undeva, unde a creat unele dintre cele mai spectaculoase transformări, impresionând juriul de fiecare dată cu deghizările create pentru concurenți.

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii: „Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare”. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac, adevărul despre lupta cu depresia: „Au fost situații în care am cerut ajutor”. Care este relația sa cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Alex Bodi, după ce a ieșit din închisoare. Reacția neașteptată a fostului soț al Biancăi Drăgușanu când a văzut că e filmat

Citește și: Procurorii cer arestarea lui Victoraș Micula în lipsă. Ce acuzații i se aduc milionarului

Citește și: Primele imagini cu Florin Salam, după ce a lipsit de la finala X Factor. A petrecut cu familia, într-un restaurant

Actorul și soția lui au doi copii superbi

El este permanent în lumina reflectoarelor, fie la teatru, fie în filmele în care joacă, însă în atenția publicului a intrat, fără doar și poate, în momentul în care a devenit, alături de Alina Pușcaș, prezentator la faimosul show al Antenei 1. Chiar dacă este o celebritate, Cosmin Seleși reușește să-și țină departe de ochii indiscreți viața privată, așadar puțini știu că actorul Cosmin Seleși, prezentatorul Te cunosc de undeva, are o familie foarte reușită, de care e tare mândru, și pe care uneori le-o mai arată fanilor din social media.

Actorul și soția lui au doi copii superbi, Ana Ilinca și Tudor Nicolae, blonzi amândoi, iar tatăl lor, din când în când își surprinde fanii de pe conturile de socializare cu fotografii de-ale lor… Care, evident, sunt cele mai apreciate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter