Primele imagini cu Florin Salam, după ce a lipsit de la finala X Factor. A petrecut cu familia, într-un restaurant

Publicat pe

Au apărut primele imagini cu Florin Salam, după ce nu a venit în finala X Factor pentru a cânta alături de nepotul lui, Adrian Petrache. Artistul s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate care nu i-ar fi permis să urce pe scenă în marea finală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Dobre a postat primele imagini cu Florin Salam, după ce a lipsit din finala X Factor. După ce apăruseră primele fotografii cu artistul pe scenă, alături de Loredana Groza și nepotul său concurent la X Factor, mulți așteptau cu sufletul la gură să vadă întregul moment.

Primele imagini cu Florin Salam, după ce a lipsit de la finala X Factor. A petrecut cu familia, într-un restaurantPrimele imagini cu Florin Salam, după ce a lipsit de la finala X Factor. A petrecut cu familia, într-un restaurant

De ce nu a lipsit Florin Salam din finala X Factor

Lucrurile s-au schimbat pe ultima sută de metri, căci Florin Salam nu a mai urcat pe scena X Factor, alături de Adrian Petrache. Mulți s-au arătat dezamăgiți, dar manelistul s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate la momentul respectiv.

‘Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat.Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile’, a declarat un apropiat de-ai lui Salam pentru Wowbiz.ro.

Pentru a nu cânta singur în finală, Florin Ristei s-a oferit să cânte alături de concurentul din echipa Loredanei Groza.

Îmi pare foarte rău pentru Adrian și nu mi s-a întâmplat niciodată, sincer, să ajung într-o situație de genul ăsta. Am avut tot felul de peripeții, dar asta încă nu mi s-a întâmplat. Uite că orice se poate întâmpla. Invitatul nostru de onoare, special în această seară, care ar fi trebuit să cânte cu Adrian Petrache, din motive obiective, nu a mai putut să ajungă’, a declarat Loredana Groza.

Primele imagini cu Florin Salam după finala X Factor

Iubita artistului, Roxana Dobre, a postat mai multe filmulețe cu Florin Salam, după ce el a lipsit din finala X Factor.

A apărut în compania familiei și a prietenilor la un restaurant cu specific chinezesc. Manelistul s-a arătat extrem de atent cu copiii săi și cu toții s-au distrat cu pe seama bucătarului.

Citește și: De ce nu a venit Florin Salam la X Factor să cânte alături de nepotul său, Adrian Petrache

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Florin Salam nepotului său, Adrian Petrache, înainte de finala X Factor

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman:„Chiar m-am jurat. Ai crezut că am să mă întorc…'

Adrian Petrache, mesaj după ce Florin Salam a lipsit din finala X Factor

Adrian Petrache a ținut să transmită și el un mesaj după ce unchiul său nu a cântat alături de el pe scena X Factor. ‘Evoluția mea în aceasta emisiune se datorează ție, pentru ca tu ești cea care a avut încredere în mine de la început pana la sfârșit. Chiar mai multa încredere decât aveam eu în mine! În audiții, când s-a anunțat ca în sezonul 9 Lori  Loredana Groza se va ocupa de baieti… Nu știam cum sa reacționez pentru ca nu îmi imaginam ca ne vei acorda atâta atenție, implicare și mai ales sfaturi și nu doar muzicale.

Ai făcut tot posibilul sa fiu eu bine… Sa fiu mulțumit, liniștit și sa îți dau ție „toate gândurile și emoțiile rele, ca tu sa îmi dai înapoi încredere, lumina și pofta de cantat' exact asa a fost. Dacă nu erai tu nu se mai întâmpla nimic.

Sunt recunoscător și bucuros din tot sufletul meu ca am avut șansa să te cunosc, sa vorbim, sa radem, sa îmi asculți și mie părerile și chiar sa le iei în considerare, SA FIM PRIETENI!
Ești cu adevărat regină! Cea mai frumoasa, nebuna, bună, artista, diva … Ce sa mai.. Totototoror!!!!
Thank you Queen, mentor, friend Lori’
, a fost mesajul transmis de finalistul de la X Factor.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter