Cum a fost Lidia Buble hărțuită sexual de polițistul de la Rutieră: mita s-a negociat în fața unui bancomat. Stenogramele oficiale

Publicat pe

Lidia Buble ar fi fost hărțuită sexual de un polițist de la Rutieră. Acesta i-ar fi cerut și mită cântăreței, iar aceasta s-ar fi negociat chiar în fața unui bancomat. În urmă cu scurt timp, Gândul a prezentat stenogramele oficiale cu discuțiile pe care artista le-ar fi avut atât cu omul legii, cât și cu un amic supravegheat de DIICOT Ploiești într-un dosar care privește probleme de siguranță națională. Convorbirile arată cum artista i-ar fi mituit pe agenții de poliție, temându-se că aceștia ar putea să o pună să sufle în aparatul etilotest, în noaptea cu incidentul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Lidia Buble a fost trimisă în judecată de către de procurorii DIICOT Ploiești. Alături de ea, un om de afaceri și doi polițiști ai Brigăzii Rutiere, pe care anchetatorii au probat că artista i-ar fi mitut cu 900 de lei, au fost trimiși, de asemenea, în judecată.

Cum a fost Lidia Buble hărțuită sexual de polițistul de la Rutieră: mita s-a negociat în fața unui bancomat. Stenogramele oficialeCum a fost Lidia Buble hărțuită sexual de polițistul de la Rutieră: mita s-a negociat în fața unui bancomat. Stenogramele oficiale

În noaptea de 14 spre 15 ianuarie 2021, Lidia Buble se întorcea acasă, aflată la volanul autoturismului ei, potrivit procurorilor antimafia. La ora 02.32, fosta concurentă de la Asia Express l-ar fi apelat telefonic pe Dragoș Ștefan Presură. Telefonul celui din urmă ar fi fost supravegheat de procurori într-un dosar în care este bănuit de implicare în vânzarea către MApN a unui combustibil care a provocat defecțiuni avioanelor de luptă.

Citește și: Ce relație are acum Lidia Buble cu Răzvan Simion:”A fost o poveste frumoasă”

Citește și: Cum arată Lidia Buble nemachiată.Artista s-a filmat 100% naturală

Citește și: Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu:„Am plâns ca doi copii'

Citește și: Gina Pistol și Smiley, imagini din prima vacanță alături de fetița lor, Josephine:„O aștept de-o viață!'

Cum a fost Lidia Buble hărțuită sexual de polițistul de la Rutieră

După circa un sfert de oră, dialogul telefonic dintre cei doi ar fi continuat astfel, conform stenogramelor:

Lidia Buble: Vai, vine poliția. Leșin!

Dragoș Ștefan Presură: Nu cred!

Lidia Buble: Da, da, da …

Dragoș Ștefan Presură: La tine?

Lidia Buble: Da,da,da…la semafor

Pe fundal, se aude dintr-o dată și vocea polițistului:

Polițist rutier: Sărut mâinile!

Lidia Buble: Bună!

Polițist rutier: De la Brigada Rutieră vă deranjăm! Permis, buletin, talon, vă rog!

Lidia Buble: Nu am nimic. Am fost doar să iau apă și mă întorc acasă.

Polițist rutier: Sigur?

Lidia Buble:Da! (râde și se adresează lui Dragoș Ștefan Presură) Ăăă…te sun eu imediat?

Dragoș Ștefan Presură: Da, te rog!

Lidia Buble: Hai, te pup!', scrie gandul.ro.

Mita s-a negociat în fața unui bancomat

Ulterior, la distanță de doar câteva minute, Lidia Buble l-ar fi sunat iar pe Dragoș Ștefan Presură. Asta s-ar fi întâmplat la ora 02.55, atunci când vedeta ar fi pornit autoturismul și s-ar fi întreptat către casă, pentru a vedea dacă are bani cash, pentru a-i da oamenilor legii. Atunci, nu se negociase încă suma, iar artista l-ar fi consultat în acest sens pe bărbat, la telefon.

Lidia Buble: Băi, nici nu-ți vine să crezi dacă îți zic! Doamne, ce idiot! Deci fii atent! Doamne ferește! Asta pe lângă faptul că…

Dragoș Ștefan Presură: Nu, zic așa: Sta, stai, stai…Zi-mi așa

Lidia Buble: Nu, vine după mine până acasă să iau cardul să-i dau bani, dacă-ți vine să crezi

Dragoș Ștefan Presură: Cum îl cheamă?

Lidia Buble: Nu știu cum îl cheamă, dar avea vrăjeală în el, efectiv … deci … ăsta nu știu la ce se aștepta…adică…el…Doamne! Niciodată nu mi s-0 întâmplat așa ceva. Efectiv, deci se dădea la mine la modul ăla nesimțit și-mi zicea „Ce să facem acum domnișoară Lidia?' „Dă-mi amendă, ce să faci?' „Păi știți, e 2.500 și nu știu cât amenda…' Zic: Ok. Dă-mi amendă. Muream de sete. Ce vrei să fac? Dă-mi amendă!' 'Păi nu amendă…nu v-aș da, poate ne calculăm altfel'. Și zic:„Aaaa, păi zi așa! Ce vrei, bani? Vii după mine până acasă, ce să fac? N-am nimic la mine. Am luat bani să-mi iau apă, nu mi-am luat bani să…' Și vine mă, după mine ăsta…Doamne, mă crucesc, nu-mi vine să cred! Da, mă duc să iau cardu … nici nu știu câți bani se dă. Eu n-am dat în viața mea șpagă la polițiști. E prima dată, efectiv, ăsta e un puțos d-ăsta de 27 -28 de ani, nu are mai mult de 30 de ani.

Dragoș Ștefan Presură: Da,da,da. Dă-i 500 de lei și spune-i că îi transmite salutări Ionuț Ipate.

Lidia Buble: (râde) Păi eu nu știu cine este Ionuț ăsta, Ipate. Păi și ce poate…să nu sune ca o amenințare, să mă trezesc că-mi dă ăsta amendă…

Dragoș Ștefan Presură: Nu mă, nu. E la la Rutieră și e pe zona asta a Nordului. Ăsta m-a oprit pe mine la un moment dat. Și la fel…omu e…ăăă…băi eu n-am texte de-astea cu ei. M-a oprit ok, radar, nu știu ce…bine boss, da, oricum eram… adică nu-mi lua carnetu, nu nimic.

Lidia Buble: Vaiii, dar apropo, știi ce mi-era frică? Pentru că el a coborât din mașină, Doamneee, numai Dumnezeu … nu știu cum l-am luat, l-am îmbârligat, coborâse cu fiola, îmi era că dacă mi-o pune…

Dragoș Ștefan Presură: Da, da. Știu, știu […] Băi, spune-i că ești prietenă cu Ionuț Ipate, să nu-ți pună fiola. Deci orice ai face, să nu-ți pună fiola. Că odată ce ai suflat în fiolă, aia se înregistrează și e foarte complicat să rezolvi.'

Stenogramele oficiale

Mai apoi, în vreme ce s-ar fi deplasat cu mașina spre casă pentru a lua bani pentru polițiștii de la Rutieră, cântăreața i-ar fi explicat lui Dragoș Presură cum ar fi reușit să-l determine pe agentul rutier să o verifice cu ajutorul etilotestului.

Lidia Buble:L-am luat cu vrăjeală. Zic: Tu nu vezi că am trei sticle de apă lângă mine? Muream de sete în casă, nu mai puteam. […] și am deschis o sticlă de apă și am început să beau ca disperata. Zic, mamă, dacă îmi pune ăsta fiola…am luat și o gumă.

Dragoș Ștefan Presură: Ăăăă…poți să le…, mă rog, în cazul tău nu e ultra…nu e prea recomandat….dar eu…ți-am zis ce mi s-a întâmplat mie chestia asta, știi? Băi, n-am la mine, da, deci dacă vrei dă-mi numărul de telefon, ne vedem mâine. Și mă rog, evident, te duci, pentru că ei îți iau numărul de la mașină și dacă le dai vreo țeapă, ai rupt-o în fericire.

Lidia Buble: Aoleu, Doamne…

Dragoș Ștefan Presură: Și…gen…tu trebuie să te duci acasă să-ți iei cardul și după aia să te duci la bancomat, nu?

Lidia Buble: Am 300 și ceva de lei și mai am în euro. Ori îi dau așa dacă-i convine, , dacă nu, îi zic să mă aștepte sau să mă ducă undeva să scot de pe card să-i dau acuma. Nu stau să…'

Mai apoi, blondina ar fi închis telefonul, pentru a-și rezolva problema cu agenții de circulație care ar fi mers în spatele ei până acasă. Imediat după, Lidia Buble l-ar fi sunat din nou pe prietenul ei și i-ar fi povestit despre avansurile care ar fi venit din partea agentului de la Brigada de Poliție Rutieră.

Lidia Buble: Vezi că era pus pe combinație, dacă ți-am zis! Doamne ferește! deci „Îți dau numărul meu dacă ai vreodată nevoie să…' Nu e nevoie'…„Acum, dacă tot ne-am întâlnit, cred că nimic nu este întâmplător…poate așa a fost să fie, dacă mai faceți prostii…Zic: Eu nu fac prostii'.

Lidia Buble ar fi consumat alcool

În urma acelei nopți, Lidia Buble ar fi fost trimisă, între timp, în judecată, împreună cu poliștii Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, dar și Laurențiu Cristian Ciupercă. Acest dosar ar fi fost înregistrat în cadrul Tribunalului București și ar urma să intre în procedură de cameră preliminară. La finalul acesteia, va începe și judecata pe fond.

Ancheta pe numele Lidiei Buble ar fi fost demarată la începutul acestui an. În aceasta ar scrie că artista ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere a Capitalei când se întorcea acasă, aflată la volanul mașinii ei. Echipajul ar fi fost compus din doi oameni ai legii: Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek.

La acea vreme, Lidia Buble ar fi vorbit la telefon, pe speaker, cu un amic. Ea i-ar fi cerut bărbatului să o sfătuiască, în condițiile în care ar fi consumat alcool. Prietenul solistei i-ar fi spus să nu sufle și să încerce să le ofere bani oamenilor legii.

Lidia Buble, trimisă în judecată

Potrivit unor surse din anchetă, Lidia Buble ar fi reușit în cele din urmă să-i convingă pe oamenii legii să primească o sumă de bani și să o lase să-și vadă de drum. Deoarece nu ar fi avut atunci bani la ea, agenții ar fi însoțit-o până acasă. Ajunsă la destinație, blondina ar fi realizat că nu are bani cash. Atunci, ea ar fi luat un card și ar fi mers la un bancomat de unde a scos banii pentru care s-ar fi învoit cu polițiștii de la Brigada Rutieră.

Anchetatorii mai spun că telefonul bărbatului pe care Lidia Buble l-ar fi sunat atunci ar fi fost monitorizat de DIICOT într-un dosar de crimă organizată. Astfel, cei dintâi ar fi putut afla și auzi toate amănunte actului de corupție și ar fi deschis o anchetă.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter