Cum i s-a schimbat viața Vioricăi Dăncilă de când nu mai este șefa PSD. Primele declarații: "Acum am timp liber. Îmi place să..."

Publicat pe

Imediat după ce a pierdut alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă și-a dat demisia din fruntea PSD. Politicianul a revenit, practic, de unde a plecat, adică în funtea organizației de femei a Partidului Social Democrat.

Cum i s-a schimbat viața Vioricăi Dăncilă de când nu mai este șefa PSD. Primele declarații: "Acum am timp liber. Îmi place să..."Cum i s-a schimbat viața Vioricăi Dăncilă de când nu mai este șefa PSD. Primele declarații: "Acum am timp liber. Îmi place să..."

Viorica Dăncilă și-a dat demisia de la șefia PSD după eșecul de la prezidențiale, în locul său fiind numit Marcel Ciolacu, iar Paul Stănescu devine secretar general al partidului. Astfel, Dăncilă nu mai are cea mai înaltă funcție în cadrul partidului pe care l-a condus în lupta pentru Cotroceni și se întoarce de unde a plecat, înainte de a fi numită premier al României.

Astfel, Viorica Dăncilă se va întoarce la conducerea organizației de femei a PSD.

Viorica Dăncilă nu și-a schimbat doar funcția în PSD, ci și părul. Fostul premier a renunțat la cocul sofisticat pe care l-a purtat în ultimele luni și a optat acum pentru o coafură lejeră, cu părul prins într-o coadă, la spate.

Întrebată cum i s-a schimbat viața de când nu mai este șefa PSD, Viorica Dăncilă a răspuns: „Am fost mereu om normal! Normalitate să mergi în mall, am discutat cu oamenii, îmi place să stau între oameni. Acum am mai mult timp liber!'.

Viorica Dăncilă a fost suprinsă, pe 1 decembrie, la cumpărături într-un supermarket din Ploiești.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter