Cum împart averea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf dacă ar divorța: ”De ce să mă ascund?”

Publicat pe

În ultima perioadă s-a speculat mult că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar divorțat, iar că aceștia nu ar mai forma un cuplu așa cum crede toată lumea. Sexy impresara a dezvăluit cum stau lucrurile de fapt între ei și cum s-ar împărți averea dacă fiecare ar lua-o pe drumul lui.

De fiecare dată, Anamaria Prodan a fost o persoană asumată, iar atunci când a avut ceva de spus nu s-a ferit să o zică. S-a zvonit că între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu ar mai exista nicio relație, antrenorul fiind plecat în Emirate, iar vedeta locuiește în România, unde se ocupă de afaceri. Sinceră, așa cum ne-a obișnuit, Anamaria Prodan Reghecampf a dezvăluit cum s-ar împărți averea dacă ar exista un divorț. Potrivit spuselor sexy impresarei, averea s-ar împărți la jumătate și nu s-ar ascunde niciodată dacă în viața ei nu ar mai exista soțul său.

„Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: «Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!». Asta sunt eu!'a declarat Anamaria Prodan, pentru GSP.

Anamaria Prodan a stat lângă mama ei până în ultima clipă

Anul trecut, vedeta a suferit o pierdere enormă, mama ei, Ionela Prodan, a murit în urma unei lupte cu o boală cruntă. În 2018, Anamaria Prodan nu a mai plecat atât de des din România, pentru că trebuia să fie alături de ființa care i-a dat viață, era singura care putea să fie lângă ea în acele momente cumplite.

'Haideţi să vă zic de unde s-au alimentat zvonurile astea. Un an de zile, cât mama a fost în spital și când nimeni din România nu știa ce are mama de fapt, eu am rămas în țară. Nu m-am despărțit de mama nici măcar o secundă. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mică vreo patru luni. N-am plecat de acolo pentru că mama putea să moară în orice clipă. Sora mea nu putea să vină din Statele Unite pentru că nu avea cu cine să-și lase copilul, eu am fost singură lângă mama. Probabil mulţi au gândit că dacă eu n-am mers cu Laur în Emirate, gata, ne-am despărţit.',  a mai spus Anamaria Prodan Reghecampf.

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan a plecat de urgenţă în Istanbul. Este supusă unui tratament complex

Citește și: Anamaria Prodan, schimbare majoră de look. După ce a împlinit 46 de ani, impresara a început seria transformărilor

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter