Ionela Prodan a murit. Anamaria e sfâșiată de durere:

Ionela Prodan a murit astă seară, după o suferință de câteva luni. Artista și cântăreața de muzică populară avea 70 de ani. Mama Anamariei Prodan se afla internată la Spitalul Elias, încă de la începutul anului, însă medicii nu au mai putut să o salveze. Anamaria este sfâșiată de durere și a scris un mesaj emoționant pe Facebook. 

Veste cumplită, astă seară! Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a murit. Artista s-a stins din viață după o luptă acerbă cu boala. Potrivit familiei, artista avea mai multe afecțiuni, cea mai gravă fiind la nivelul inimii.

Anunțul că Ionela Prodan a murit a fost făcut în această seară, pe Facebook, chiar de către Anamaria Prodan. Sfâșiată de durere, vedeta a scris un mesaj emoționant, pe care îl redăm, integral, în rândurile de mai jos.

❤️❤️❤️TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!

Când viața greu te va ncerca
Și n suflet teama ți va ploua
Prieten drag, tu nu uita …
Speranța moare ultima !

Nu te lasă încovoiat
De drumul greu, întortocheat
Ce soarta ți l așterne n fata
Nu i fa pe plac la șugubeață !

Ridica fruntea către cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer
In rest toate sunt trecătoare
Pe a omului vieții cărare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!
Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!', este scrisoarea Anamariei Prodan

Ionela Prodan a împlinit anul acesta vârsta de 70 de ani, dar se pare că problemele ei de sănătate au avut un ritm galopant. Internată la Spitalul Elias încă de la începutul anului, solista s-a stins din viață azi, 16 aprilie 2017.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro