Anamaria Prodan e non-stop cu mama sa la spital. Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la Pro TV!

Publicat pe

Anamaria Prodan traversează cea mai grea perioadă a vieții ei, singura preocupare majoră a vedetei fiind mama ei, Ionela Prodan, aflată pe patul de spital de aproape o lună. Noi am aflat ce se întâmplă cu emisiunea Gospodar fără pereche, pe care vedeta o moderează la Pro TV.

 

Nimic nu se compară cu durerea unei fiice, care nu poate face nimic pentru a-i salva viața mamei sale, în afară de a se ruga la Dumnezeu, pentru o minune! Anamaria Prodan dă piept cu cele mai crunte momente, zilele acestea, când șansa mamei sale a depășit, deja, competențele medicilor, totul stând acum în mânile Divinității. Ana stă non-stop la spital, merge acasă doar ca să se schimbe și să facă un duș, atât. Din păcate, a apărut încă un diagnostic care i-a agravat Ionelei Prodan starea de sănătate. A făcut ocluzie intestinală. Este conștientă, se poate vorbi cu ea, dar Ana s-a pregătit pentru ceea ce este mai rău, nu are încotro, într-o situație ca asta, trebuie să fii pregătit pentru orice. Ea încă mai speră, spune că Dumnezeu e mare și că doar o minune o mai poate salva, și speră ca mama ei să aibă parte de această minune. Știm cu toții că Ana e o femeie puternică, dar astfel de momente dărâmă chiar și cel mai puternic om', a declarat o sursă din anturajul Anamariei Prodan, pentru VIVA!, în curzul zilei de ieri.

Mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu emisiunea Anamariei Prodan de la Pro TV și chiar s-a speculat că vedeta ar fi amânat proiectul, însă realitatea e cu totul alta. Din acest punct de vedere, am putea spune că Ana are noroc, întrucât e liberă, profesional, în această perioadă: „Abia a fost anunțat castingul pentru băieți, de o săptămînă. Anamaria nu are treabă în această perioadă, nu filmează. Emisiunea se va difuza în toamnă, abia acum au început pregătirile. Nu s-a pus problema despre o amânare, întrucât ea trebuie să înceapă mai târziu”, a declarat un reperzentant al trustului, pentru VIVA! Așadar, așa cum era stipulat în contract, nu aceasta este perioada în care vedeta ar fi trebuit să înceapă să lucreze pentru acest format.

Scrisoare deschisă pentru Ionela Prodan

Anamaria refuză să spună ceva concret despre starea de sănotate a mamei sale, însă zilele trecute a dat de înțeles că Ionala Prodan nu se află deloc într-o stare bună. Vedeta i-a scris o scrisoare deschisă, pe care o redăm în totalitate, în rândurile de mai jos:

'Iubirea vieții mele … MAMĂ…Dacă aş putea, aş opri timpul pentru ține…. sau ți-aș da jumătate din al meu…Aş opri timpul tău și l-aș cupla pe al meu că să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp …pentru că ai vrut atât de mult să strângi pentru noi avere…. să nu ne arate nimeni cu degetul …. să fim cei mai buni ….cei mai respectați….cei mai demni , cei mai buni! 
Aş opri timpul tău că să nu îmbătrâneşti , să arați așa de vis cum ai arătat toată viața …. să rămâi plină de viaţă și de cântec….
Aş opri timpul tău că să-ţi ofer toate momentele pe care le meriți .. toate îmbrățișările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită , toată dragostea,toate cuvintele frumoase pe care poate nu ți le-am spus atât de mult pe cât doream….
Aș opri timpul tău că să te copleșesc cu iubirea mea , să te alint și să te răsfăț….Să te gădil până te enervezi pe mine și mă alergi în jurul mesei….
Aș opri timpul tău Pt că îmi e dor să-ți cer bani și să ne certăm pt că fac multe cheltuieli inutile cum le numeai tu….🙂
Aş opri timpul tău că să te duc peste tot în lume , să te fac să Zâmbești … să ți spun ce însemni pentru mine …
Aș opri timpul că să mă urmăreșți secundă de secundă peste tot în media și să să ți suni prietenele să le povestești cât de minunată este fata ta ….
Aş opri timpul că să ai timp să trăiești și pentru tine … Pt că ai trăit doar pentru mine …pentru familia ta … pentru casa ta …..
Aş opri timpul că să te aud râzând și cântând . 
Aș opri timpul că să mi înregistrez pe retină forever fiecare gest al tău și fiecare grimasă pe care o faci…..de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumnezeu va decide că are nevoie de tine …iar eu …voi avea nevoie de amintirea ta sfântă. 
Aş opri timpul că să ți mulțumesc pt fiecare sfat pe care l am primtit de la ține …. pentru că am absorbit că un burete de la tine fiecare cuvințel pe care mi l-ai spus …
Aș opri timpul că să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise , despre moarte , despre respect, despre voința , despre alegeri ,despre putere, despre demnitate despre durere,despre incăpățânarea de a trăi pentru cei pe care îi iubește cu patimă și prin cei pe care i-ai divinizat. 
Aș opri timpul pt că ți dorești să-ți creșți nepoții și să i înveți tot ce însemna …viața 
Aş opri timpul tău că să nu pleci de lângă mine niciodată …. Aș da din timpul meu pentru că tu să rămâi'.

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter