Cum s-a întâmplat accidentul dintre Anamaria Prodan și un biciclist: „M-am dus după el, am chemat poliția”

Publicat pe

Cum s-a întâmplat accidentul dintre Anamaria Prodan și un biciclist. Anamaria Prodan nu stă departe de probleme! Aceasta a avut parte de un accident în trafic chiar în ultima zi de Paște. Se pare că un biciclist i-a avariat mașina, lucru care a enervat-o la culme pe impresară. Iată ce a declarat despre acest episod!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan se află în continuare în atenția presei. De această dată nu este vorba despre scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf, ci de o problemă în trafic. Aceasta se afla, alături de șoferul ei personal, în Maybach-ul său, atunci când un biciclist i-a zgâriat mașina. În acea clipă, sexy impresara a avut un moment de furie și a acționat imediat.

Cum s-a întâmplat accidentul dintre Anamaria Prodan și un biciclist: „M-am dus după el, am chemat poliția'Cum s-a întâmplat accidentul dintre Anamaria Prodan și un biciclist: „M-am dus după el, am chemat poliția'

Aceasta a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, la fața locului. Iată declarațiile făcute de vedetă!

Citește și: De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit:'Este dintr-o altă lume…'

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe.Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Citește și: Ce relație are Victor Slav cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:'Nu pot să îi refuz nimic'

Citește și: Alexia Țalavutis de la Te cunosc de undeva, despre căsnicia ei:'Nu confundăm casa cu platoul de filmare'

Cum s-a întâmplat accidentul dintre Anamaria Prodan și un biciclist

Cum s-a întâmplat accidentul dintre Anamaria Prodan și un biciclist. Anamaria Prodan se afla în zona Dorobanți, alături de șoferul său personal, care se afla la volanul mașinii Maybach pe care impresara o deține. În timp ce staționau, un biciclist a trecut și i-a zgâriat cu pedala bara din spate. În acel moment, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf s-a dus după el, a chemat poliția și s-a realizat o constatare.

M-a lovit un biciclist și mi-a zgâriat bara, apoi a plecat. Eram cu mașina pe loc, nu a știut că-i cineva înauntru. Așteptam pe cineva să-mi aducă ceva. M-am dus după el, am chemat poliția care a venit și a făcut constatarea', a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro

Ce spune despre viitorul ei partener de viață

Anamaria Prodan îl blamează pe Laurențiu Reghecampf pentru defăimarea adusă familiei lor. Aceasta susține că nu vrea să repete aceleași greșeli pe viitor și că statutul unui bărbat va conta mai mult decât până acum. Cu toate acestea, ea susține că îl va iubi toată viața pe Reghe, însă într-o altă versiune.

„Nu înțeleg gesturile pe care le face azi, trădarea, devalizarea familiei. Demnitatea și mândria unui bărbat este, atunci când te îndrăgostești, să vii să spui, nu să plănuiești ani de zile devalizarea familiei. El face o istorie în prostie acum. Nu mai fac greșeala să mai iau un bărbat de la zero, sa îl învăț tot, cum să mănânce, ce să vorbească. Eu o să îl iubesc toata viața pe Reghe pe care îl cunosc eu', a declarat ea.

Sursă foto: INSTAGRAM

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter