Cum își dă seama Denise Rifai când invitații săi mint: „Au niște gesturi”

Publicat pe

Cum își dă seama Denise Rifai când invitații săi mint. Vedeta de la Kanal D a fost invitată la emisiunea colegei sale, Teo Trandafir pentru a discuta despre emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'. Aceasta a făcut o serie de dezvăluiri atât despre conceptul show-ului, cât și despre invitații pe care îi are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În emisiunea colegei sale, Teo Trandafir, Denise Rifai a făcut o serie de dezvăluiri referitoare la talk show-ul pe care îl prezintă. Aceasta a povestit atât lucruri neștiute despre conceptul emisiunii, cât și despre invitații ei. Ba mai mult, Denise a subliniat faptul că știe când oamenii din fața ei îi ascund adevărul.

Denise Rifai este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV datorită profesionalismului de care dă dovadă în fiecare ediție a show-ului „40 de întrebări', difuzat pe Kanal D.

Citește și: Ce ținută a purtat Denise Rifai la un eveniment.A atras toate privirile

Citește și: Andreea Marin, invitată la emisiunea lui Denise Rifai:Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?'

Citește și: Claire, fiica lui Miki Alexandrescu, a murit în accidentul aviatic de la Milano.Ea făcea parte din familia lui Dan Petrescu

Citește și: Nicoleta Nucă, eliminată de la Bravo, ai stil:„Aveam impresia că…'

Cum își dă seama Denise Rifai că invitații săi mint

Denise Rifai a vorbit atât despre emisiunea pe care o moderează la Kanal D, cât și despre invitații săi. Aceasta a spus că își dă seama imediat când invitații săi mint. Ba mai mult, a dezvăluit chiar și gestul făcut de aceștia!

Au niște gesturi. Își duc mâna la ochi. La un moment dat îl vezi cum își duce mâna la ochi. E un gest reflex pentru minciună. Eu dacă aș fi în locul lor m-aș uita înainte care este limbajul corpului în astfel de momente și mi-aș ține mâna sub masă. Energia minciunii se simte. Minciuna are o vibrație joasă și imediat simți energia omului care minte. Eu mă uit, iar cei de acasă îmi cunosc privirile. Sancțiunea se simte. (…) Mulți falsează', a declarat Denise Rifai la Teo Show.

Ce își dorește prezentatoarea de la invitați

Aceasta a mărturisit ce își dorește de la invitații pe care îi are în cadrul emisiunii. Denise a subliniat că scopul ei este de a-i ajuta pe aceștia să explice eventualele probleme pe care le-au avut în viață și să se facă mai plăcuți de telespectatori.

„Unicul meu scop este ca invitatul, dacă dorește sau dacă este în putere să se clarifice, să se repoziționeze, să se facă iubit. Eu nu mai sunt Denise Rifai cea incisivă și care induce părerile publicului. Eu îi pun adevărul, ce s-a scris în presă, iar el să se poziționeze cum vrea el. După emisiuni, toți invitații mei mă sună la două-trei zile. Eu le spun tututor să vină deschiși, pentru că nu îi întreb decât lucruri pe care le-au mai auzit', susținea Denise Rifai.

Denise Rifai: „Oamenii vor să știe întrebările'

Aceasta a povestit faptul că este sunată de apropiații invitaților pentru a dezvălui întrebările. Vedeta de la Kanal D este foarte corectă în ceea ce privește emisiunea sa și declară că o amuză încercările viitorilor invitați.

„Au tot felul de strategii când vine vorba de întrebări. Dacă nu au curaj să mă sune ei, mă sună un apropiat. Oamenii vor să știe dinainte întrebările. Încearcă, dar mulți nu o fac direct. Pe mine mă amuză să le văd strategiile', a precizat aceasta.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter