Cum petrec vedetele sărbătorile de iarnă. Cătălin Botezatu va fi în avion în ziua de Crăciun, iar Adelina Pestrițu, acasă cu Zenaida

Publicat pe

Suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, iar vedetele deja și-au făcut planurile pentru aceste zile de vacanță. Cătălin Botezatu va fi în avion chiar în ziua de Crăciun, iar Adelina Pestrițu va fi alături de fiica ei, acasă, fiind primele sărbători petrecute împreună.

'Sunt în avion în ziua de Crăciun, în drum spre Miami. Acolo mă așteaptă o vacanță frumoasă, timp de 7 zile la Miami. Pe 30 mă îmbarc pe cel mai mare vas de croazieră, unde alături de 15 prieteni veniți din toată lumea vom petrece Revelionul.', ne-a dezvăluit Cătălin Botezatu.

Dacă celebrul designer este pus pe distracție de sărbători, Raluca Bădulescu este și ea tot pe distracție. Jurata de la 'Bravo, ai stil!' va petrece alături de familie, iar apoi va merge și în club. 'Sărbătorile le fac la munte împreună cu toată familia, iar de Revelion încă nu ne-am hotărât. Cătălin pleacă la Miami, de unde rezultă că mi-a rupt inima. Eu încă nu știu. Poate la club sau plecăm la Madrid', a spus Raluca Bădulescu. Atunci când vine vorba de cadouri de Crăciun, Raluca Bădulescu are deja o listă și își dorește tot ceea ce înseamnă obiect vestimentar.

Sărbătorile de anul acesta sunt cu totul speciale pentru Adelina Pestrițu, pentru că este primul an în care alături de ea este fetița ei, Zenaida Maria. Vedeta își va petrece Crăciunul și Revelionul alături de iubitul ei și de micuța lor. Aceștia vor sta acasă și se vor bucura de momentele petrecute împreună. 'Este primul Crăciun alături de micuța Zeny și deja avem așa în minte un tablou. În fiecare an am prezentat de Revelion, iar anul acesta cu siguranță vom petrece acasă. Este primul Revelion al Zenaidei și trebuie să fim împreună. Sunt sărbătorile pe care le-am visat dintotdeauna', a declarat Adelina Pestrițu.

Citește și: Adelina Pestrițu își păstrează hainele și gențile pentru Zenaida: 'Până o să se facă mare…' / EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Cătălin Botezatu și-a ținut ascunși cei doi copii: 'Unul dintre ei...'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter