Misha și Connect-R, din nou împreună. Cei doi au fost prezenți la serbarea de Crăciun a Mayei

Publicat pe

Chiar dacă au luat-o pe drumuri diferite, Misha și Connect-R nu uită să fie o familie atunci când este nevoie. Cei doi au fost împreună la serbarea de Crăciun a Mayei, iar micuța s-a bucurat enorm.

Pentru Maya, Misha și Connect-R ar face orice doar ca să o vadă fericită. Cei doi au lăsat totul și au fost prezenți la serbarea de Crăciun a fiicei lor. Tabloul de familie este acum complet, iar Maya a fost bucuroasă să fie alături de ea ambii părinți. Fără doar și poate, Connect-R și Misha dau dovadă de maturitate și înțelegere, chiar dacă între ei totul s-a terminat.

Misha a fost cea care a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu toți trei de la serbarea fetiței lor. 'Serbarea de Crăciun', a scris fosta soție a lui Connect-R la descrierea fotogrtafiei. Mai mult, în acea zi specială, Misha a purtat un tricou pe care scria 'I love Maya'.

Misha și Connect-R la serbarea Mayei

Misha și Connect-R la serbarea Mayei

Connect-R a anunțat divorțul de Misha

Cântăreţul a postat pe Facebook o imagine cu fosta lui soţie şi un mesaj în care a explicat totul. Se pare că de doi ani de zile au divorţat şi au păstrat o relaţie frumoasă de dragul fetiţei lor.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot ., Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru ! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat , a scris Connect-R pe Facebook.

Citește și: Tablou incomplet de familie. Misha și Maya au făcut ședință foto de Crăciun, iar Connect-R lipsește

Citește și: Maya apare în videoclipul tatălui ei. Connect-R este mândru de fiica lui

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter