Cum l-au primit băiețeii Adelei Popescu pe fratele mai mic, în familie: „Au voie să-l pupe doar pe piciorușe” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum și-au primit băiețeii Adelei Popescu fratele mai mic, în familie? Este întrebarea ce a stat pe buzele tuturor, după ce artista a devenit mamă pentru a treia oară. Prezentatoarea TV ne-a oferit un interviu de senzație în revista VIVA! de noiembrie și ne-a făcut dezvăluiri emoționante despre „piticii' ei. Deși nu e muncă ușoară, ea reușește să se împartă cu brio între carieră și viața de familie. Iată cine îi este de ajutor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela, nu-mi vine să cred că au trecut 6 luni de când tu, Radu, Alexandru și Andrei ați fost protagoniștii copertei VIVA! Desigur, era și juniorul prezent, dar la nivelul de „baby on board'… Cum te găsim acum?

La fel. Nu mai rău, nu mai bine. Chiar dacă acum a mai apărut un membru în familie, e într-o perioadă în care dacă un bebeluș nu are o problemă de sănătate, de regulă, e ușor de trăit cu el. În sensul că mănâncă și doarme, și cam atât. Și
doarme mult în perioada asta. Ne înhămăm cu răbdare pentru perioada de după 6 luni, când o să aibă și păreri, o să înceapă diversificarea, o să trebuiască să combinăm morcov cu cartof, dar am mai fost pe drumul ăsta și-l cunoaștem. Deci suntem OK!

Cum reușește Adela Popescu să se împartă între carieră și familie, cu trei copii

Cu siguranță ți s-a pus întrebarea asta de zeci de ori, pentru că nu e simplu să fii mama a trei copii mici… Așadar, cum e? Cum reușești să îmbini jobul cu meseria de mamă, care e și ea una full time? Dacă ne poți detalia concret programul tău pe o zi…

Nu există un secret, e o bună organizare. Și când spun asta mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu. Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lăptic pentru următoarea masă. În timpul acesta, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică lăptăreasă. Pe cei mici îi luăm la 16 de la
grădiniță și e adevărat că atunci începe un pic haosul… Dar, cât am fost în izolare, ei au locuit în altă parte și ne-am dat seama ce tristă e o casă fără urletele celor mici. Încercăm să ne bucurăm de perioada asta de hărmălaie, că nu știm cât mai durează. Copiii cresc și ți se face dor să fie casa așa plină și cu viață în ea.

Citește și: Radu Vâlcan, gest romantic pentru Adela Popescu, la TV.Cum a reacționat prezentatoarea

Citește și: Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Citește și: Elena Gheorghe și toată familia ei, infectați cu COVID-19:„A fost o cursă pe viață și pe moarte, la propriu'

Citește și: Oana Zăvoranu a criticat-o pe Andreea Marin în direct:„În momentul ăla mai poți să fii divă?'

Adela Popescu: „Am făcut și niște reguli'

Ce este diferit acum? Ți-a dat Adrian mai mult de furcă decât frățiorii lui? Cum au fost primele luni cu el, ca nou-născut?

Nu știu dacă mi s-a părut mai ușor cu Adrian pentru că aveam experiență și eram mai liniștită sau el a fost un bebeluș
cuminte. Din fericire, ceilalți sunt doi și au de rezolvat treburi între ei, așa că nu prea îi interesează de cel mic decât să-l pupe și să-l mângâie puțin. Am făcut și niște reguli, pentru că ei merg la grădiniță și nu vrem să aducă tot felul de viroze. Au voie să-l mângâie și să-l pupe doar pe piciorușe, încercăm să păstrăm un pic distanța din punctul ăsta de vedere. Dar e un bebeluș cuminte, nu știu dacă e așa fiindcă mă simte pe mine sau eu sunt liniștită pentru că el e cuminte și bun, și mănâncă, și ia în greutate.

Cum și-au primit băiețeii Adelei Popescu fratele mai mic, în familie

Alexandru și Andrei cum și-au primit fratele mai mic? Bănuiesc că nu este ușor să gestionezi situația în momentul în care apare un bebeluș în familie, fiindcă fură cam toată atenția. Care sunt tacticile pentru ca cei doi, mai măricei, să nu devină geloși?

În primul rând, i-am împrietenit cu ideea dinainte, evident, așa face orice mamă. Le-am și spus: „Dacă vorbiți acum cu bebelușul, când e în burtă, el când se va naște o să vă știe vocea. Copiii sunt la vârsta la care cea mai tare chestie li se pare să fie mari, adică dacă vrei să-i rănești le spui că sunt mici. Și le-am inoculat ideea că ei sunt frățiorii mai mari, iar chestia asta-i responsabilizează și le place la nebunie. Un alt avantaj e că ei doi au vârste apropiate și se joacă foarte mult împreună. N-am renunțat la obiceiurile noastre de dinainte, respectiv, de adormit îi adormim noi, nu-i punem să doarmă singuri. Încercăm să-i adormim separat, astfel încât fiecare să aibă parte de momentul lui. Altfel, cel mic nu-i incomodează, deoarece nu plânge și nu cere atenție. El stă acolo cu noi, copiii se joacă, el stă în pătuț, îl legănăm, îl mângâiem, dar e tăcut încă. Să vedem cum va fi când o să vrea să le ia mașinuțele.

Sursă foto: Instagram

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter