Cum a reacționat băiețelul lui Carmen Brumă după operația acesteia: ”Și-a scris numele pe pansament!”

Publicat pe
Cum a reacționat băiețelul lui Carmen Brumă după operația acesteia: ”Și-a scris numele pe pansament!”

În 2014, Carmen Brumă l-a adus pe lume pe Vlăduț, iar imediat după sarcină s-a ales cu varice. Recent, vedeta și-a luat inima-n dinți și a făcut operația menită să o scape de problemă, din cauza căreia o vreme nu a putut face sport. Singurul încântat de situație a fost băiețelul său, după cum ne-a declarat Carmen.

Imediat după ce l-a născut pe fiul ei, acum patru ani, Carmen Brumă s-a ales cu o varice pe care, observând că nu se extinde, a ales să nu o opereze. Până acum câteva luni, când varicele a început să se extindă, iar vedeta a fost nevoită să intervină chirurgical.

Carmen Brumă, despre Vlăduț: 'Mi-a desenat o umbrelă pe pansament'

În urma operației, Carmen a avut o serie de restricții deloc pe placul ei, precum aceea de a nu face sport sau de a nu purta tocuri. În toată această poveste, singura persoană fericită a fost băiețelul ei și a lui Mircea Badea, Vlăduț. Carmen ne-a povestit cum a reacționat acesta după operație: 'El a fost foarte încântat de pansamentul meu, pentru ca l-a desenat, mi l-a personalizat. Mi-a desenat o umbrella, și-a scris numele pe el, din când în când venea și îmi spunea 'vai, dar trebuie să îți desenez și o prăjitură, că poate ai nevoie'.

La patru ani, Vlăduț are o serie de aptitudini cel puțin interesante, așa cum ne-a mărturisit Carmen Brumă: 'Vlăduț a fost atras de foarte mic de semne/sigle/forme, litere și cifre. Știe toate mărcile de mașini posibile ( de la fiecare brand știe toate modelele!!!)  și le recunoaște pe stradă fără să se uite la sigle. Știe să citească în special cuvintele care au până în 6-7 litere, să facă adunări și scăderi simple, să numere până la 100.'

Foto: Instagram

Citește și:

Reacția uimitoare a lui Meghan Markle când a recunoscut în mulțime o admiratoare de pe Instagram

Adelina Pestrițu a iscat controverse pe internet cu o poză before/after: „Voi, vedetele, reușiți să slăbiți și să vă crească părul peste noapte!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro