Cum reușește Cătălin Scărlătescu să-și mențină aceeași greutate, după ce a slăbit și s-a îngrășat din nou: „Eram prea subțire, mă bătea vântul”

Publicat pe

Cum reușește Cătălin Scărlătescu să-și mențină aceeași greutate. În ultimii ani, celebrul jurat de la Chefi la cuțite, marca Antena 1, s-a ambiționat și a dat jos peste 50 de kilograme, fără să apeleze la vreo intervenție chirurgicală. Cunoscutul bucătar are grijă la ce și cât anume mănâncă. Cea mai mică greutate pe care a avut-o vreodată nu i-a priit lui Chef Cătălin Scărlătescu, ci dimpotrivă, mai mult l-a deranjat. Acum însă se simte cel mai bine în pielea lui. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune și bucătari de la noi. Fanii îl știu de mulți ani de pe micul ecran, iar asta pentru că face un trio de excepție alături de prietenii și colegii lui de breaslă, Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu. Mai mult, el a plecat, recent, împreună cu iubita lui, Doina Teodoru, în cea mai tare experiență a vieții lor: America Express. 

Cum reușește Cătălin Scărlătescu să-și mențină aceeași greutate, după ce a slăbit și s-a îngrășat din nou: „Eram prea subțire, mă bătea vântul'Cum reușește Cătălin Scărlătescu să-și mențină aceeași greutate, după ce a slăbit și s-a îngrășat din nou: „Eram prea subțire, mă bătea vântul'

Chef Cătălin Scărlătescu și-a uimit fanii, dar și pe cei apropiați, după ce a slăbit 52 de kilograme. Bucătarul ajunsese să cântărească doar 95 de kilograme la un moment dat, fiind cea mai mică greutate pe care a avut-o vreodată. Chiar dacă cântarul îi arăta atât, Scărlătescu nu s-a bucurat, ci dimpotrivă, mai mult l-a deranjat. În prezent, bucătarul se simte foarte bine și totodată își menține aceeași greutate dorită, de trei ani. 

Citește și: Alimentul la care Cătălin Scărlătescu a renunțat definitiv.Celebrul bucătar a slăbit 30 de kilograme

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima fotografie oficială de cuplu.Cum s-au afișat înainte de America Express

Citește și: Irinel Columbeanu a împlinit 65 de ani. Cum se simte, după ce a suferit un AVC:„Din păcate…'

Citește și: Jean de la Craiova, despre infidelitatea în căsnicie:„Cine nu e gagicar în ziua de azi?'

Cum reușește Cătălin Scărlătescu să-și mențină aceeași greutate

Juratul de la Chefi la cuțite, marca Antena 1, a reușit să slăbească 52 de kilograme în ultimii ani. Însă, de trei ani încoace, bucătarul își menține aceeași greutate, datorită noului stil de viață pe care și l-a adoptat. Concurentul de la America Express nu a apelat, nicicând, la vreo intervenție chirurgicală, ci doar are grijă la cât și ce anume mănâncă. Chef Scărlătescu are, de altfel, provocări în fiecare zi, mai ales că este înconjurat, la tot pasul, de mâncare foarte bună. Într-un interviu pentru Impact.ro, cheful a povestit că se simte foarte bine acum, la kilogramele pe care le are. 

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de trei ani. 

Ce să fac? Eu sunt bucătar, am mâncat toată viața mâncare bună. Dacă îmi face ceva cu ochiul, sar și mănânc, că na! Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă! Când vezi o femeie frumoasă, întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât! Mâncarea măcar poți s-o mănânci!', a declarat Cătălin Scărlătescu pentru sursa citată anterior. 

Dieta prin care Cătălin Scărlătescu a slăbit 52 de kilograme

Cătălin Scărlătescu poate fi un exemplu pentru ambiția și perseverența de care dă dovadă, pe toate planurile. Acesta a slăbit peste 50 de kilograme, însă a fost nevoit să renunțe la câteva alimente. Pe vremea când cântărea 120 de kilograme, Cătălin Scărlătescu a luat o decizie radicală. A hotărât că e timpul să se pună pe slăbit, mai ales pentru că sănătatea îi era pusă în pericol din cauza greutății. Astfel, juratul de la Chefi la cuțite a decis să nu mai mănâne deloc carne, pâine, dulciuri, renunțând totodată la alcool și fumat.

„Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grepfrut, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate.

Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete’, a spus el, la un moment dat.

Cătălin Scărlătescu, în America Express, alături de iubita lui, Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au acceptat provocarea de a participa la cel mai greu reality-show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, ei vor fi nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare. Cu alte cuvinte, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita acestuia, vor face echipă la America Express.

„Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!’, a transmis bucătarul, înainte de a pleca la emisiune.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter