Alimentul la care Cătălin Scărlătescu a renunțat definitiv. Celebrul bucătar a slăbit 30 de kilograme

Publicat pe

Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească 30 de kilograme, fără să depună eforturi prea mari. Cunoscutul bucătar nu a apelat la intervenții chirurgicale, ci doar a renunțat definitiv la un aliment. Juratul de la emisiunea „Chefi la Cuțite' este mândru că a reușit să ajungă la acest rezultat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit o performanță pe care nu oricine o poate atinge. Bucătarul a reușit să ajungă de la 130 la doar 100 de kilograme. Juratul de la Antena 1 a declarat care este alimentul la care a renunțat definitiv. El face recomandări tuturor să fie atenți la ce mănâncă, dar mai ales să renunțe la acest produs.

Alimentul la care Cătălin Scărlătescu a renunțat definitiv. Celebrul bucătar a slăbit 30 de kilogrameAlimentul la care Cătălin Scărlătescu a renunțat definitiv. Celebrul bucătar a slăbit 30 de kilograme

Cătălin Scărlătescu a slăbit mai multe kilograme în urmă cu ceva timp, iar transformarea este vizibilă. Bucătarul poate fi un exemplu pentru ambiția și perseverența de care dă dovadă. Deși lupta cu kilogramele în plus nu este deloc o luptă ușoară, juratul de la Chefi la cuțite a reușit să o câștige.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a început la Vama Veche:Totul a plecat de la o poză'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu poate chef Cătălin Scărlătescu să-și deschidă restaurantul:„Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă'

Citește și:Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată:„Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze'

Citește și; Eda Marcus va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2022:”Este o dorință secretă”

Alimentul la care Cătălin Scărlătescu a renunțat definitiv

Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească 30 de kilograme. Cunoscutul bucătar avea 130 de kilograme, dar acum a ajuns să cântărească 100 de kilograme. Juratul de la Chefi la cuțite a reușit o adevărată performanță și este extem de mândru de acest lucru. Chef Scărlătescu a declarat că a reușit să slăbească după ce a renunțat la pâinea pe care o consuma zi de zi. De asemenea, bucătarul le cere tuturor să fie atenția la ce consumă.

Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferam un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi', a spus Cătălin Scărlătescu.

Ce mănâncă Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a decis să slăbească, mai ales pentru că sănătatea îi era pusă în pericol din cauza greutății. Chef Scărlătescu a declarat că a mâncat doar salate, multe legume și fructe. Acesta susține că nu contează ordinea sau cantitatea, atâta timp cât sunt consumate doar acestea.

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete', a mai dezvăluit cunoscutul bucătar., a mai spus Catalin Scarlatescu.

Cătălin Scărlătescu, despre relația cu iubita lui

În vârstă de 49 de ani, Cătălin Scărlătescu e într-o relație cu Doina Teodoru. Cei doi sunt împreună de aproximativ un an de zile. Chef Scărlătescu ne-a povestit cum s-au cunoscut și cum au început să se apropie. Cei doi s-au intersectat la mare, au făcut o poză și de acolo a pornit povestea lor de iubire.

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași.Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă', ne-a povestit Cătălin Scărlătescu.

Și Andreea Esca a slăbit 9 kilograme renunţând la pâine

În urmă cu câțiva ani, Andreea Esca a slăbit nouă kilograme și pare că reușește să se mențină. Vedeta a renunțat la carbohidraţi, astfel că pâinea nu a mai făcut parte din meniul ei. Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie', spunea prezentatoarea știrilor.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter