De ce nu poate chef Cătălin Scărlătescu să-și deschidă restaurantul: „Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă”

Publicat pe

Chef Cătălin Scărlătescu nu-și poate împlini cel mai mare vis. Celebrul bucătar a demarat acum ceva timp planurile pentru a-și deschide un restaurant, însă nici până acum nu a primit acceptul. Vedeta tv se întreabă cu ce a greșit, având în vedere că a ținut cont de toți pașii pe care îi avea de făcut pentru ca lucrurile să meargă bine. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chef Cătălin Scărlătescu face parte din cel mai îndrăgit juriu din România. Alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, formează o adevărată echipă de profesioniști în emisiunea culinară Chefi la cuțite, de la Antena 1. Acum, fanii îi pot vedea pe cei trei jurați în finala Chefi fără limite, un alt concurs de talente care s-a filmat însă în Grecia. 

De ce nu poate chef Cătălin Scărlătescu să-și deschidă restaurantul: „Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă'De ce nu poate chef Cătălin Scărlătescu să-și deschidă restaurantul: „Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă'

Chef Cătălin Scărlătescu este atât de pasionat de munca sa încât vrea să aibă propriul său restaurant, în afară de firma de catering pe care o deține. Vedeta anunțase la începutul acestui an data aproape sigură a inaugurării localului. Doar numele îi mai trebuia ales, dar lucrurile nu i-au mers conform planurilor. 

Citește și: Dieta prin care Cătălin Scărlătescu a slăbit 52 de kilograme.La ce alimente a renunțat

Citește și: De ce a fost Chef Cătălin Scărlătescu dat afară de la un restaurant:„Am făcut o tâmpenie. Am primit un șut și…'

Citește și: Irina Columbeanu a fost premiată pentru performanțele sale de la liceul din Malibu:„Speră să devină avocat, neurochirurg sau scriitor'

Citește și: Tudor Ionescu de la Fly Project bea 7-8 litri de apă pe zi.Cum arată după ce a slăbit 40 kg

De ce nu poate chef Cătălin Scărlătescu să-și deschidă restaurantul

Celebrul bucătar a povestit pentru Impact.ro motivul pentru care nu-și poate deschide restaurantul visurilor sale. Omul de televiziune mai are nevoie de o autorizație de funcționare, pe care nu a obținut-o din partea Primăriei Capitalei. Totodată, vedeta a evitat să rostească numele vreunui vinovat. 

„Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă. Eu știu că am urmat toți pașii care mi s-au cerut și încă nu reușesc să obțin acea bucată de hârtie în baza căreia să-mi deschid restaurantul. Poate trebuia să fac ceva anume, dar nici asta nu știu. Ceea ce știu e că căile Primăriei la noi sunt tare încurcate!', a spus bucătarul. 

Chef Cătălin Scărlătescu: „Poate ar fi fost mai bine să mă cheme altfel'

Fără doar și poate, Chef Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari de la noi, iar numele lui a devenit demult celebru. Chiar dacă reputația lui îi poate deschide multe uși profesionale, vedeta susține că poate ar fi fost mai bine să-l cheme altfel. Doar așa ar putea să-și rezolve treburile importante. 

„Poate ar fi fost mai bine pentru mine să mă numesc Vasilică Marcel, iar nu Cătălin Scărlătescu. Poate atunci aș fi reușit ceea ce nu reușesc să rezolv de câteva luni bune!. 

Am încercat să stau la rând și să fac tot ceea ce mi s-a transmis. Dar nici așa nu e bine, fiindcă nu obțin actele necesare. Însă eu rămân un tip optimist. Sper ca peste un an, de acum înainte, să obțin totuși hârtiile de care am nevoie!', a mai continuat el pentru sursa citată. 

Chef Scărlătescu și-a planificat inițial deschiderea localului 

Cătălin Scărlătescu anunțase la începutul acestui an data aproape sigură a inaugurării viitorului său restaurant. Doar numele îi mai trebuia adăugat. Pe 13 februarie, el și amicii săi apropiați ar fi trebuit să taie panglica de inaugurare a noului restaurant. Data nu fusese aleasă întâmplător, ci era legată de un eveniment important din viața unuia dintre cei mai buni prieteni ai bucătarului, fiind vorba despre un botez. 

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter