Cum s-a angajat Mircea Badea la Antena 1, acum 18 ani: "Prima dată am crezut că e o glumă"

Publicat pe

Au trecut 18 ani de când Mircea Badea a pășit în Antenă. Și n-a mai plecat! Vedeta Antena 3 a dezvăluit, recent, cum a fost prima lui zi în trustrul în care muncește și acum, ca realizator al emsiunii „În gura presei”. Mai bine de zece ani, Mircea Badea a făcut un cuplu cu Teo Trandafir, matinalul lor fiind una dintre cele mai iubite emisiuni la vremea aceea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut aproape trei decenii de la momentul în care Mircea Badea își făcea debutul în televiziune, la postul Tele 7 ABC. O avea alături pe Teo Trandafir, cu care a rămas prieten și astăzi, în ciuda faptului că drumurile lor profesionale s-au despărțit. Cei doi au cunoscut cu adevărat succesul odată cu apariția la Antena 1, unde au prezentat emisiunile „Dimineața devreme' și „Teo și Mircea Șou'.

Cum s-a angajat Mircea Badea la Antena 1, acum 18 ani: "Prima dată am crezut că e o glumă"Cum s-a angajat Mircea Badea la Antena 1, acum 18 ani: "Prima dată am crezut că e o glumă"

Cum a fost pentru Mircea Badea prima întâlnire cu Antena

Într-un interviu pentru Antena Stars, Mircea Badea a dezvăluit cum a primit propunerea de a munci în Antenă.

„Prima întâlnire cu Antena mi-o amintesc. Nu îmi aduc aminte bine foarte multe lucruri, dar asta chiar mi-o amintesc. Nu mai știu exact anul, dar eu și Teo eram la Tele 7 ABC, făceam matinal și am fost sunați de la Antena. Prima dată am crezut că e o glumă.

Ne-am dus la o primă întâlnire care nu s-a concretizat, a mai trecut o lună, poate chiar mai bine, și apoi am plecat de la Tele 7 ABC și am venit la Antena 1. Din septembrie 2004 până în zilele noastre și înainte de asta, am fost vreo 5 ani sau 6 ani.

Am făcut matinal și apoi late night show. Apoi am plecat vreo trrei ani și m-am întors', a povestit Mircea Badea, conform spynews.ro.

În același interviu, prezentatorul a fost întrebat dacă face sau nu bâlbe la TV. A recunoscut că i s-a întâmplat de multe ori.

„Am făcut miliarde de bâlbe. Unele sunt amendabile de CNA. Au fost atât de multe, nu am făcut decât emisiuni în direct, ore, pe zi. S-au întâmplat. Tot ce se putea întâmpla s-a întâmplat, de mai multe ori', a mai spus Mircea Badea.

Citește și:Ce ritual au Brigitte și Florin Pastramă, în fiecare dimineață, pentru ca mariajul lor să reziste:’Amândoi suntem două pietre tari’

Citește și:Nicole Cherry, noi imagini de la botez și cununie.Fiica artistei a avut două ținute

Citește și: Mara Bănică, sfâșiată de durere după moartea tatălui ei:„Am slăbit 7 kilograme în 10 zile’. Ce semne de dincolo a primit jurnalista

Ce spunea Teo Trandafir despre vremurile când prezenta cu Mircea Badea

Teo Trandafir și Mircea Badea au format cel mai bun cuplu de prezentatori, iar dupa un deceniu, amândoi s-au reorientat. Prezentatoarea de la Kanal D a povestit cum a ajuns să lucreze cu Mircea Badea.

„Eu am solicitat prezența lui Mircea Badea, pentru că el făcuse matinal și înainte, și am dorit pe cineva lângă mine care știa cu ce se „mănâncă, pentru că eu nu făcusem televiziune aproape deloc. A fost chimie din prima.

Ne-am dat seama că marele secret al lucrului în tandem în televiziune este să îți iubești partenerul cu adevărat, cu bune și cu rele. Noi stăteam mult mai mult împreună decât separat.

Unii oameni cu vieți mai nefericite și minți mai înguste au avut senzația că este mai mult decât o relație de prietenie. Nici pomeneală, a fost o frăție, eu îl simt și acum ca pe fratele meu, omul care mă cunoștea foarte bine și mă proteja, îmi oferea ce aveam nevoie ca să pot performa la orele acelea.

Ne-au unit respectul și încrederea de la început. Mircea Badea se arunca exact ca zburătorul la trapez, fără a ști în ce parte se îndreaptă, pentru că știa sigur că, în momentul în care se va desprinde, vor fi două mâini acolo care să îl prindă', a declarat Teo Trandafir pentru revista VIVA!.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter