Dan Chișu s-a operat la inimă în Monte Carlo și s-a mutat cu familia în Franța: „În România mă costa 12.000 de euro”

Publicat pe

Dan Chișu s-a operat la inimă în Monte Carlo și s-a mutat cu familia în Franța. Dan Chișu s-a mutat cu familia în Franța și a dezvăluit motivele în podcastul lui Marius Tucă. Totodată, Dan Chișu a dat mai multe detalii și despre starea sa de sănătate și operația prin care a trecut, acesta fiind motivul principal pentru care a decis să se mute din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Chișu s-a operat la inimă în Monte Carlo și s-a mutat cu familia în Franța. În urmă cu ceva timp, Dan Chișu a suferit o operație la inimă și a explicat în podcastul lui Marius Tucă că motivul pentru care a ales să se mute din România a fost cel medical. Actorul este extrem de fericit cu viața pe care o duce acum.

Dan Chișu s-a operat la inimă în Monte Carlo și s-a mutat cu familia în Franța: „În România mă costa 12.000 de euro'Dan Chișu s-a operat la inimă în Monte Carlo și s-a mutat cu familia în Franța: „În România mă costa 12.000 de euro'

Dan Chișu s-a operat la inimă în Monte Carlo și s-a mutat cu familia în Franța

Se pare că francezii oferă mai multe beneficii cetățenilor, din punct de vedere medical, iar de aceste lucruri avea nevoie Dan Chișu.

„Motivul principal este cel medical. Nu vreau să supăr tagma oamenilor din medicina din România. Făceam foarte des fibrilații din cauza unor probleme legate de sport făcut incorect, din cauza unor probleme moștenite de la mama, încât am hotărât să fac acea ablație.

Este un cateter, se bagă în inimă. Nu e o operație pe cord deschis. E ca un stent, dar se duce mai departe și are un ecran, îți spune niște electrozi și face o hartă a celor care dau semnal electric', a povestit Dan Chișu.

Actorul a povestit că atunci când a vrut să facă operația în București, medicii i-au cerut 12.000 de euro. În Montecarlo, Dan Chișu s-a operat cu 4.700 de euro, intervenția fiind de trei ori mai ieftină.

„La București mi s-a spus că vin niște italieni și nu costă decât (ironic) 12.000 de euro. Am cunoscut-o pe doamna doctor care mi-a spus: de ce nu vii tu la Monte Carlo? Și m-am dus și m-am operat. M-a costat 4.700 și am făcut-o acolo. Aceeași operație în niște condiții unde au tot. După aceea mi-am dat seama că statusul meu medical este destul de dificil, iar Clara (n.r. – medicul) mi-a spus: ai cetățenie franceză', a spus Dan Chișu.

Citește și: Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite a împlinit 29 de ani. Cum a petrecut de ziua lui: „Iubesc România'

Citește și: Adrian Stroe a spus cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, când se opresc camerele de filmat: „Să nu credeți că ei…'

Citește și: Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre cadoul primit din partea soțului ei: „Noi muncim și…’

Dan Chișu stă cu chirie în Franța

Dan Chișu locuiește în Franța cu chirie, într-un apartament cu două camere și a luat această decizie pentru a întruni toate condițiile prin care să dispună de asigurarea de sănătate.

„Francezii au toate defectele din lume, dar au cea mai bună asigurare medicală din lume. Am închiriat un apartament cu două camere, stăm cu chirie. Mă bucur foarte tare că am făcut chestia asta. Și acum mă simt într-adevăr… Am cei 7 km pe care îi fac în fiecare zi, am o relaxare a faptului că în sfârșit fac ce îmi doresc', a completat actorul.

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina Chivulescu și Dan Chișu

Dan Chișu a explicat, totodată, cum a început relația cu actrița Alina Chivulescu, care de patru ani este soția lui cu acte.

„Eram hotărât să nu mă căsătoresc niciodată. O cunoșteam pe Alina, ne știam… Paradoxal, la premiera de la Selfie (n.red. – în 2014), nu a mai venit Mihaela, era plecată la Monte Carlo, iar cei de acolo mi-au zis să stau lângă Chivuleasca. Ne-am întâlnit cu mulți ani înainte la avocatul unde venisem eu să-mi recunoască divorțul din Franța, iar ea era pentru actele de la divorțul ei. Am divorțat în același loc', a dezvăluit Dan Chișu în emisiune.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter