Cum s-a îmbrăcat Melania Trump la sosirea bradului de Crăciun la Casa Albă. Prima Doamnă a Americii a impresionat prin ținuta impecabilă!

Publicat pe

Melania Trump a avut o ținută impecabilă și la ceremonia tradițională de primire a bradului de Crăciun la Casa Albă. Prima Doamnă a Americii este considerată una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din lume, aparițiile sale publice impresionându-i de fiecare dată pe devoratorii de fashion din lumea întreagă.

Cum s-a îmbrăcat Melania Trump la sosirea bradului de Crăciun la Casa Albă. Prima Doamnă a Americii a impresionat prin ținuta impecabilă!Cum s-a îmbrăcat Melania Trump la sosirea bradului de Crăciun la Casa Albă. Prima Doamnă a Americii a impresionat prin ținuta impecabilă!

Pentru ceremonia de anul acesta, de primire a bradului de Crăciun la Casa Albă, Melania Trump a ales să poarte o jachetă Dolce & Gabbana cu imprimeu floral și o pereche de cizme înalte Christian Louboutin.

Prima Doamnă a Americii este un fan înfocat al casei Dolce & Gabbana, optând pentru o rochie D&G și la întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a, în Londra, în iunie. Totodată, Melania poartă un costum de la același brand în portretul oficial de la Casa Albă.

Anul acesta, bradul de Crăciun a fost furnizat de o fermă din Pennsylvania, după ce aceasta a câștigat competiția anuală, cu o tradiție din 1966, organizată de Asociația Națională de Crăciun, prin care mai multe ferme din toată țara își exprimă dorința de a furniza cel mai frumos brad pentru Casa Albă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter