Cum să te îmbraci de sărbători! Cele mai cool bloggerițe îți prezintă ținutele și accesoriile lor preferate

Publicat pe

Sărbătorile de Iarnă sunt cea mai frumoasă perioadă din an, prilejul perfect pentru a petrece timp prețios cu cei apropiați și a oferi cadouri de neuitat. Deea Codrea, Ioana Vișănescu, Luana Codreanu, Renata Bota și Ioana Puiu nu au mai avut răbdare până pe 25 decembrie și au intrat deja în atmosfera Crăciunului. În ținute elegante, accesorizate cu bijuterii strălucitoare Pandora, cele cinci prietene au depănat amintiri, au făcut liste interminabile de cadouri și au dat o mică petrecere în paginile revistei noastre. Totul într-un cadru festiv, ideal pentru Sărbătorile de Iarnă.

Deea Codrea, amintiri de Crăciun, la țară

Fiecare are o relație personală cu Sărbătorile de Iarnă. Care e cea mai frumoasă amintire a ta legată de Crăciun?

Toate amintirile mele legate de Sărbătorile de Iarnă își au începutul la țară. Acolo, bunica pregătea mâncare, bunicul făcea focul la sobă, iar eu mă jucam de zor la căldură cu prietenele mele. Sunt atât de recunoscătoare pentru perioada aceea, încât pot afirma clar că este cea mai frumoasă și mai pură perioadă din viața mea. Cea mai frumoasă amintire e clar fiecare dimineață de Crăciun trăită acolo, bucuria și curiozitatea cu care săream din pat să verific dacă a venit Moșul, pofta cu care mușcam din cozonac și nasul ăla roșu de prea mult săniuș cu tataie pe uliță. Toate astea mă hrănesc și în ziua de astăzi!

Cum să te îmbraci de sărbători! Cele mai cool bloggerițe îți prezintă ținutele și accesoriile lor preferateCum să te îmbraci de sărbători! Cele mai cool bloggerițe îți prezintă ținutele și accesoriile lor preferate


Dar care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodată de Crăciun, pe care nu îl poți uita?

Stăteam la țară cu bunicii și îmi amintesc că, atunci când auzeam tocurile mamei apropiindu-se de ușă, în ziua de Crăciun, fix acel zgomot era cel mai frumos cadou, era ca și când deodată toată fericirea din lume era în casa noastră. Știu că o priveam pe mama ore în șir, era superbă și mi se părea ireal că este mama mea. Acea emoție, acea împlinire, pe care nu le realizam pe deplin atunci, erau cel mai frumos cadou. În termeni materiali, nu știu ce să spun, știu că mă bucuram mult la dulciuri și haine. Apoi, câțiva ani mai târziu, coincidența face că primeam câte un talisman Pandora de fiecare Crăciun și le adunam acolo pentru fiecare moment special.

Renata Bota, cea mai frumoasă amintire de Crăciun, acum 3 ani

Care a fost cel mai frumos cadou primit vreodată de Crăciun, pe care nu îl poți uita?

M-ați făcut să zâmbesc. Mă întorc cu gândul la Crăciunul de acum 3 ani. Am desfăcut funda roșie de pe cadoul meu și am descoperit o geantă superbă, pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp. Eram extrem de bucuroasă, iar în momentul în care iubitul meu, Christian, mi-a sugerat să deschid geanta, am rămas surprinsă. Geanta ascundea două bilete de avion spre Paris și toate amintirile frumoase pe care urma să le creăm acolo împreună. A fost cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată.

Ce visezi să primești cadou de Sărbători anul acesta?

Fiecare Crăciun îl petrecem în Maramureș. Și… anul acesta, mai mult decât oricând, îmi doresc un Crăciun liniștit, acasă, alături de familia mea. Visez ca, în Ajun, să ningă cu fulgi mari, pufoși, exact ca în copilărie. Ar fi de poveste.

Ioana Vișănescu, despre cadoul pe care și-l dorește de Crăciun

Care e cea mai frumoasă amintire a ta legată de Crăciun?

Pentru mine, Crăciunul este cel mai frumos lucru din an, bineînțeles, după ziua mea! (râde) Nu există an în care să nu îmi petrec Crăciunul la ai mei, înconjurată de iubire! Totuși, cele mai frumoase Sărbători de Iarnă rămân cele petrecute în copilărie, atunci când încă trăia bunica mea. Mâncam cozonac pus în lapte până leșinam și stăteam la gura sobei alături de ea.

Ce visezi să primești cadou de Sărbători anul acesta?

Liniște și multe momente faine petrecute în familie. Dar dacă cineva vrea să îmi cumpere o geantă de la Gucci, nu o refuz! (râde)

Ioana Puiu, declarații despre Crăciunul de anul acesta

Fiecare are o relație personală cu Sărbătorile de Iarnă. Care e cea mai frumoasă amintire a ta legată de Crăciun?

Wow! O întrebare la care am foarte multe răspunsuri, însă o să mă rezum la unul singur, pentru că, din fericire, mă bucur să retrăiesc același moment în fiecare an. Amintirea pe care o păstrez vie este mirosul cald de cozonac. Parcă o și văd pe mama cum frământă aluatul, apoi îl învârte prin aer cum doar ea știe, lăsând în urmă un nor gros de făină. Mmmm… Esență de vanilie, cacao, stafide și multă nucă, totul presărat cu dragoste și nerăbdare din partea mea. Abia aștept Crăciunul!

Cu cât timp înainte începi să te gândești la cadourile de Sărbători și ce surprize ai de gând să le faci celor dragi anul acesta?

Cu cel puțin o lună înainte, pentru că luna decembrie este foarte aglomerată și risc să nu mai găsesc ceea ce-mi propun. A! Și ca să fiu foarte sinceră, magazinele sunt pline de campanii pentru Crăciun încă din noiembrie, so, why not? Cât despre surprizele de anul acesta, ar fi o idee să le gătesc un tort special, dar… Hei! Dacă spun acum, nu ar mai fi o surpriză, nu? În orice caz, sigur o să îi surprind.

Ce își dorește Luana Codreanu de Crăciun

Ce visezi să primești cadou de Sărbători anul acesta?

Să fiu alături de cei dragi! Să fim sănătoși, fericiți și să ne bucurăm în liniște de fiecare zi de sărbătoare. Acum, dacă este să răspund și cu latura mea superficială, o geantă de firmă și o pereche de pantofi sunt întotdeauna bineveniți. (râde)

Cu cât timp înainte începi să te gândești la cadourile de Sărbători și ce surprize ai de gând să le faci celor dragi anul acesta?

Denumirea blogului meu – Last Minute Couture – nu este întâmplătoare. Last Minute este un principiu care mă definește. Așadar, nu sunt o maestră a planificărilor timpurii și mă las pradă impulsului emoțional. Cu maximum o săptămână înainte, îmi adun puterile și mă aventurez în febra cumpărăturilor. Se întâmplă să mă găsiți prin mall-uri chiar și în ziua de Ajun. Totuși, încep să fac un research încă din luna noiembrie, în care încerc să aflu ce și-ar dori fiecare în parte, iar apoi încep căutările.

Bijuterii Pandora din colecția de iarnă 2019
Vestimentație: Venera Arapu, Manuri, Cloche, Omra,
Skrt, Irina Mazilu, Laurențiu Cosmin Matei și Topshop
Coafură: SILVIU IONIȚĂ și LARISA RAICU;
Machiaj: ALEXANDRA CRĂESCU și MIKI IANOVICI (Endorphin Lab)
Fotografiile au fost realizate la Retros. Mulțumim pentru sprijin!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter