Cum i s-a schimbat viața Andreei Raicu după călătoria în India: „Mă simțeam foarte urâtă”

Publicat pe

Cum i s-a schimbat viața Andreei Raicu după călătoria în India. Andreea Raicu a fost de-a lungul timpului un adevărat simbol al frumuseții pentru multe femei. Chiar dacă diva primea nenumărate complimente, ea nu se simțea atât de bine în propria piele. Vedeta de televiziune a afirmat faptul că au existat multe momente în care se ascundea de paparazzi deoarece nu avea suficientă încredere în propriile sale forțe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Aceasta, deși este absolut superbă, nu a avut întotdeauna încredere în propriile sale forțe și trăsături fizice. Diva recunoaște că înainte să călătorească în India se vedea chiar urâtă și nu înțelegea de ce fanii săi o apreciază. Ba mai mult, prezentatoarea TV a menționat faptul că niciodată nu apărea în fotografii dacă acestea nu erau retușate.

Cum i s-a schimbat viața Andreei Raicu după călătoria în India: „Mă simțeam foarte urâtă'Cum i s-a schimbat viața Andreei Raicu după călătoria în India: „Mă simțeam foarte urâtă'

Aceasta a menționat că a fost foarte greu pentru ea să meargă pe stradă deghizată. Făcea acest lucru pentru că nu se simțea suficient de bine încât să fie văzută de paparazzii.

Citește și: Ce sumă exorbitantă a refuzat Andreea Raicu de la Playboy:„M-am gândit că, dacă pozez…'

Citește și: Andreea Raicu s-a pozat nemachiată:”Nu poți fi mereu impecabilă”

Citește și: Cum se înțelege Bogdan Mocanu cu socrii:„E o relație atipică'

Citește și: Prima reacție a lui Jador, după zvonurile că ar avea o nouă iubită:„Începe un nou capitol'

Cum i s-a schimbat viața Andreei Raicu după călătoria în India

Andreea Raicu a vorbit recent despre modul în care i s-a schimbat viața după călătoria în India. Diva recunoaște că în urmă cu 10 ani nu se simțea deloc frumoasă și avea multe complexe cu privire la aspectul său fizic. Ea a menționat că după ce a călătorit în afara continentului, a învățat să își accepte inclusiv defectele.

„După călătoria în India mi-am dat seama. (…) Percepția mea despre mine se schimbase și m-am acceptat și nu mai aveam nevoie de atât de mult machiaj, chiar mi se părea că mă ascunde și nu arată tot ce era natural și autentic din mine', a spus ea într-o emisiune TV.

„Mă simțeam foarte urâtă'

Diva a povestit că în urmă cu 10 ani își dorea ca toate fotografiile pe care le făcea să fie extrem de retușate și niciodată nu apărea fără filtru. Ba mai mult, paparazii reprezentau cel mai mare coșmar al ei deoarece aceasta nu voia să fie observată nearanjată.

„Erau retușate toate fotografiile la momentul respectiv pentru că nu suportam să n-am masca aceasta, să apar fără filtre. (…) Mi-am adus aminte de toate momentele în care mă urmăreau paparazzi, mi-era foarte frică, mă ascundeam în casă, îmi puneam o grămadă de ochelari, șepci și toată presiunea pe care am avut-o de-a lungul timpului în care încercam să fiu perfectă. (…)', a mai spus ea.

Ba mai mult, Andreea Raicu susține că nu înțelegea de ce existau oameni interesați de imaginea ei. Ea avea anumite probleme atât cu greutatea sa, cât și cu cearcănele. Ulterior, ea a învățat că trebuie să se iubească cu fiecare imperfecțiune pe care o are.

„Mă simțeam foarte urâtă și de multe ori mă întrebam de ce oare oamenii ăia mă iau în campaniile lor pentru că eu nu mă simțeam deloc frumoasă. Nu mă simțeam slabă, nu simțeam că am picioarele perfecte, mi se părea că am genunchii mari, că am cearcăne, că sunt șoldurile prea mari', a mai spus vedeta.

Andreea Raicu: „Frumusețea nu înseamnă perfecțiune'

Deși a fost o luptă grea cu propriile convingeri, Andreea Raicu a ajuns la concluzia că pentru a fi frumoasă nu trebuie să își ascundă imperfecțiunile. Aceasta se simte liberă în acest moment și de câțiva ani pozează fără filtre!

„De ani de zile pozez fără filtre. Este o libertate minunată, pentru că atunci când nu ai încredere în tine și nu te simți frumoasă fără machiaj te simți ca într-o pușcărie. (…) Am înțeles că frumusețea nu înseamnă perfecțiune', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

Vezi şi locuri de vizitat în Estonia – cele mai apreciate destinații de vacanță!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter