Cum și-a sărbătorit Radu, fiul lui Ștefan Bănică, ziua de naștere. Selly a fost invitat

Publicat pe

Cum și-a sărbătorit Radu, fiul lui Ștefan Bănică, ziua de naștere. Ștefan Bănică se poate declara un bărbat împlinit! Acesta nu doar că a construit o carieră de succes, ci a adus pe lume trei copii absolut superbi. Cel mai mare dintre ei, Radu, a împlinit 20 de ani pe 7 februarie, iar pe 12 și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei mai apropiați prieteni. Iată cine a fost invitat și ce muzică au ascultat cei prezenți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică, în urmă cu mai bine de două decenii, trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de Camelia Constantinescu. Din rodul iubirii lor a luat naștere Radu, un tânăr extrem de talentat și ambițios. Acesta a împlinit recent frumoasa vârstă de 20 de ani și a ales să sărbătorească evenimentul alături de cei mai apropiați prieteni.

Cum și-a sărbătorit Radu, fiul lui Ștefan Bănică, ziua de naștere. Selly a fost invitatCum și-a sărbătorit Radu, fiul lui Ștefan Bănică, ziua de naștere. Selly a fost invitat

Acesta s-a distrat de minune alături de prietenii săi, chiar pe muzica lui Ștefan Bănică. Piesa „Cine stă la masa mea' a răsunat din locația de lux.

Citește și: Cine este Alexandru Pârgaru de la Românii au Talent.Susține că a vorbit cu Dumnezeu, îngeri și demoni

Citește și: Mihai Bobonete recunoaște că e gelos uneori. De la ce pornesc discuțiile dintre el și soția lui:„Ne mai certăm pe…’ / EXCLUSIV

Citește și: Laurette și fotbalistul Magaye Gueye s-au despărțit. Motivul separării:„Le-a cam stricat relația’

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă sora Danei Săvuică.Gabriela are un fiu

Cum și-a sărbătorit Radu, fiul lui Ștefan Bănică, ziua de naștere

Radu Ștefan Bănică, deși are doar 20 de ani, a reușit deja să își contureze o carieră. Acesta a participat la emisiunea „Te cunosc de undeva' de la Antena 1, este student la actorie și a pus bazele primei sale afaceri. Pe data de 12 februarie, el și-a sărbătorit ziua de naștere alături de câțiva prieteni, printre care s-a numărat și Selly, împreună cu iubita lui, Smaranda.

Nici Ștefan Bănică nu a lăsat să treacă neobservată această zi importantă și a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru fiul său cel mare.

„Azi face 20 de ani! Iar mie tot nu-mi vine să cred… ', a scris artistul pe Facebook.

Ce afacere și-a deschis tânărul

Radu Ștefan Bănică, la doar 20 de ani, și-a deschis propria sa afacere, o cafenea unde oamenii pot savura o cafea sau chiar un pahar de prosseco.

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și, de ce nu, un pahar de prosseco', a scris Radu.

El a recunoscut că toată susținerea a primit-o de la mama sa, în timp ce tatăl lui a venit doar să vizioneze varianta finală a cafenelei.

„Sprijinul moral este de la mama mea. Este un adevărat stâlp în tot ceea ce fac, mai ales la cafenea. Mama a fost aici de la început, de când am intrat și eu. Am construit împreună. Tata a spus că este interesant, că este un concept frumos', a spus el la Teo Show.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter