De ce și-au ținut Vlad Gherman și Oana Moșneagu relația secretă, jumătate de an: „Aveam frica asta”

Publicat pe

De ce a ales Vlad Gherman să își țină relația cu Oana Moșneagu secretă, timp de jumătate de an. Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează o relație extrem de frumoasă pe care au făcut-o publică abia la începutul anului 2022. Deși cei doi s-au îndrăgostit în urmă cu mai bine de jumătate de an, niciunul nu a vorbit public despre sentimentele care înfloreau. Cu atât mai mult, nici apropiații sau colegii lor nu au știut că actorii formează un cuplu în viața reală. Iată motivul pentru care au ținut totul secret!

CITEȘTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu formează doar o echipă pe cinste atunci când se află în fața camerelor, ci au și o relație extrem de frumoasă. Deși iubirea celor doi a apărut în urmă cu mai bine de jumătate de ani, aceștia au preferat să păstreze totul secret, atât față de fani, cât și de colegi. Ulterior, la începutul anului 2022, ei au dat cărțile pe față și au vorbit public despre relația lor. Iată ce au declarat aceștia și care este motivul pentru care nimeni nu trebuia să știe că se iubesc!

De ce și-au ținut Vlad Gherman și Oana Moșneagu relația secretă, jumătate de an: „Aveam frica asta'De ce și-au ținut Vlad Gherman și Oana Moșneagu relația secretă, jumătate de an: „Aveam frica asta'

Se pare că actorii erau speriați atât de reacțiile colegilor, cât și de cele ale superiorilor. Ei au vorbit despre cele mai mari dificile bariere care stăteau în calea fericirii lor.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, fotografiați în timp ce se sărută.Dovada că formează un cuplu

Citește și: Oana Moșneagu s-a luptat cu depresia și a fost victima bullying-ului:„Nopți pline de plâns nervos, disperare’ / EXCLUSIV

Citește și: Marisa Paloma de urgență cu fiica la spital, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Este epuizată…’

Citește și: 24 de întrebări cu Antonia. Cea mai mare frică și cel mai mare regret:„Suferința provocată de depresie’ / EXCLUSIV

De ce și-au ținut Vlad Gherman și Oana Moșneagu relația secretă

Vlad Gherman a vorbit recent despre motivul pentru care el și Oana Moșneagu nu s-au afișat împreună de mai mult timp. Cei doi, fiind colegi de platou, erau nevoiți să ofere explicații atât colegilor, cât și superiorilor. Mai mult decât atât, Cristina Ciobănașu, fosta iubită a actorului, joacă în același serial cu îndrăgostiții.

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra (n.red.: Ruxandra Ion, regizorul serialului „Adela' și mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu)', a spus Vlad pe YouTube.

Se pare că părerea Ruxandrei Ion era foarte importantă pentru actor deoarece acesta a petrecut mult timp cu ea și cu Cristina. Cel de al doilea prag dificil a fost momentul în care a trebuit să îi spună fostei sale iubite că formează o relație cu Oana Moșneagu.

„Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare', a declarat el.

„Era un fel de etapă de început'

Se pare că ei au fost de comun acord să nu își asume public relația până când lucrurile nu ajung la o anumită etapă. Chiar dacă lucrurile funcționau perfect între ei, a fost nevoie de un timp pentru a hotârî să se afișeze împreună în mediul online.

„Dar, până să ne asumăm public, a mai durat pentru că era un fel de etapă de început. Am zis că atunci când o să stabilizeze lucrurile, o să vorbim despre noi', a adăugat Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu: „Suferința ne-a adus împreună'

Se pare că în momentul în care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au început o relație, amândoi treceau prin despărțiri dureroase. Cei doi au căutat alinarea unul în brațele celuilalt, iar în acest mod au început o frumoasă poveste de dragoste.

„În perioada în care el s-a despărțit, și eu m-am despărțit de persoana cu care eram și, de fapt, asta ne-a adus împreună, faptul că eram niște suferinzi. Aveam nevoie de oameni cu care să empatizăm și care să empatizeze cu noi, suferința ne-a adus împreună', a adăugat ea.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se ghidează după aceleași principii

Cei doi se înțeleg atât de bine deoarece înainte de relație, au fost prieteni extrem de buni. Niciunul nu se gândea că povestea de dragoste va înflori atât de frumos, însă au realizat că se ghidează după aceleași principii când vine vorba de o relație.

„Noi negam, refuzam varianta, pentru că relația de prietenie era foarte importantă. Eu mă gândeam că, dacă încercăm ceva și nu ne iese, nu aș vrea să-l pierd ca prieten. În plus, ieșisem fiecare din relații lungi, după despărțiri care ne-au impactat destul de tare și mă gândeam că nu e momentul, în general, să începem ceva cu alte persoane. Sunt lucruri pe care le avem în comun, percepem la fel, și avem cam aceleași principii când vine vorba de o relație', a spus cuplul.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter