Vlad Gherman și Oana Moșneagu, fotografiați în timp ce se sărută. Dovada că formează un cuplu

Publicat pe

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt de nedezlipit. Cei doi actori din serialul Adela, difuzat de la Antena 1 sunt din ce în ce mai apropiați. Vlad și Oana au mers în vacanțe împreună și unde au petrecut momente de neuitat. Deși au declarat în nenumărate rânduri că sunt doar prieteni, imaginea postată în urmă cu puțin timp, arată altceva. S-au sărutat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, fanii acestora sperau ca cei doi să se împace. Se pare totuși că nu mai există cale de împăcare între ei, ba mai mult, Vlad Gherman s-a apropiat foarte mult de colega lui de platou, Oana Moșneagu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, fotografiați în timp ce se sărută. Dovada că formează un cupluVlad Gherman și Oana Moșneagu, fotografiați în timp ce se sărută. Dovada că formează un cuplu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman a legat o relație frumoasă de amiciție, iar în ultima perioadă au apărut tot mai des împreună, încât fanii s-au întrebat dacă nu cumva între ei doi ar fi mai mult decât o prietenie. Pentru a evita speculațiile, Vlad și Oana au apărut deseori alături de colegii din serialul Adela.

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire.Imagini inedite cu cei doi din Zanzibar

Citește și: Boala de care suferă Vlad Gherman:”Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri”

Citește și: Gianina Corondan vrea să participe la Asia Express:„Am mâncat viermi afumați'

Citește și; Cristi Pulhac regretă aventura cu Andreea Tonciu:„A fost un scandal care a avut repecusiuni în cariera mea'

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, surprinși în timp ce se sărută. Dovada că formează un cuplu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman fac parte din distribuția serialului Adela, difuzat pe Antena 1, iar între ei s-a legat o prietenie strânsă. Vlad s-a despărțit de Cristina Ciobănașu după aproape 10 ani de relație, iar în prezent au o relație de prietenie. Cu Oana, actorul a legat o relație de prietenie, iar în urmă cu câteva săptămâni au fost împreună în vacanță.

Ultima imagine apărută cu ei par să confirme bănuială tuturor fanilor celor doi. Și anume că între ei ar exista o relație amoroasă. Vlad și Oana au filmat videoclipul unei piese, iar fanii au observat apropierea dintre cei doi. La scurt timp după postarea imaginilor, internauții i-au complimentat pe cei doi și le-au spus cât de bine le stă împreună.

Oana Moșneagu, despre relația cu Vlad Gherman

Oana și Vlad se văd aproape zilnic pe platourile de filmare, iar în timpul liber fac ce fac și petrec timpul tot împreună. Actrița a declarat pentru VIVA! că a legat o prietenie frumoasă atât cu Vlad Gherman, dar și cu Mara și Alecs, alți doi actori din serial.

Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm „Adela, pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți.”, ne-a declarat Oana.

Ce spune Vlad Gherman despre prietenia cu Oana Moșneagu

Mulți fani au suferit când au aflat că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu. Actrița are o nouă relație, iar fanii au observat că Vlad s-a apropiat de Oana Moșeangu, colga sa din seria. Actorul a vorbit despre acest aspect din viața lui în timpul unei pauze de filmări, dar el nu a confirmat relația. „M-ați întrebat dacă eu și cu Oana suntem împreună, iar acesta este momentul în care o să aflați.(…) M-au întrebat fanii dacă noi doi suntem împreună”, a spus Vlad.

Vlad și Cristina au fost împreună 9 ani, iar cei doi au rămas prieteni. Mai mult, Criss și Vlad sunt atât prietenie de platou, dar și parteneri într-o emisiune difuzată pe Happy Channel. În ceea ce privește noua relația a actriței cu un alt băiat, Vlad a spus că știe de el și că se bucură pentru că ea și-a refăcut viața.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter