Gianina Corondan vrea să participe la Asia Express: "Am mâncat viermi afumați"

Publicat pe

Gianina Corondan vrea să participe la Asia Express! Deși nu poate spune despre ea că este o fire sportivă, Gianina este obișnuită să mănânce ciudățenii, o altă condiție esențială pentru o aventură în Asia Express. Gianina Corondan a povestit că a mâncat viermi afumați în Africa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 31 ianuarie, Gianina Corondan împlinește 51 de ani, iar o aventură precum Asia Express ar fi cadoul perfect în acest an. Vedeta TV nu se teme de provocări, mai cu seamă de cele culinare pentru că a mâncat, în vacanțele ei, diverse ciudățenii, precum concurenții de la Asia Express.

Gianina Corondan vrea să participe la Asia Express: "Am mâncat viermi afumați"Gianina Corondan vrea să participe la Asia Express: "Am mâncat viermi afumați"

 „Nu sunt o bună sportivă, nu mă smt atât de fit, bună alergătoare să mă bat cu sportivii, nu pot spune că sunt în formă, Dar lumea se uită și multora le place să descopere cultură lumii, obiceiurile lor.

Nu refuz nicio oportunitate. De exemplu, mi-ar plăcea să merg la „Asia Exprss”, sunt obișnuită să mănânc chestii ciudate', a declarat Geanina pentru Click!.

Vedeta a povestit cum a fost şi în Asia şi în Africa, unde a avut parte de experienţe inedite, deşi unele mai puţin plăcute. Geanina a rememorat cu a mâncat viermi afumaţi în Senegal, crezând că sunt spaghete.

Gianina Corondan vrea să participe la Asia Express

Am fost în Africa, în Asia. În Senegal, de exemplu, am mâncat viermi afumați fără să știu, am crezut că sunt spaghete, și nu aveau gustul pe care îl știam. Atunci când am întrebat ce am mâncat mi s-a spus că au fost larve afumate.

Nu vă spun ce față aveam și ce-am gândit apoi despre ce am mâncat.

Nu sunt adeptă experiențelor culinare îndepărtate. Mie îmi plac mămăligile noastre și ce gătesc cei din familia mea la țară. În plus, să te vadă lumea cum te plângi și cum te tângui, asta are o limită”, a povestit Geanina.

Citește și: Giulia Anghelescu și soțul ei au COVID-19. Au ratat vacanța în Austria în ultimul moment

Citește și: Lucian Viziru, suspect de infarct. De 4 zile e internat în spital: „Am avut dureri mari

Citește și: Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor. Cum s-au distrat cei doi

Și Dan Helciug vrea în Asia Express!

Abia ce a luat sfârșit sezonul 4 Asia Express, câștigat de Elwira și Mihai Petre, că deja există ofertă pentru următoarea provocare. Și Dan Helciug se cere la Asia Express 5 și singura persoană cu care are curaj să meargă în această aventură extrem de grea este soția lui.

N-am mai participat la reality-show-uri, dar aș merge cu soția mea la ‘Asia Express’, mi se pare tare experiența’,  a declarat Dan Helciug.

Și Camelia Bălțoi, prezentatoarea știrilor din sport de la Antena 1, și dorește să participe în următorul sezon de „Asia Express'.

„Mi-ar plăcea să şi particip la Asia Express! Aş pleca alături de colegul Cătălin Oprişan pe care îl vedeți, de luni până vineri, și la Observator, la ora 17.00. Ştiu că, exact cum face acolo, mi-ar spune multe poveşti din lumea sportului pe tot parcursul drumului şi că aş râde mult alături de el”, a declarat Camelia pentru tvmania.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter