Cine este Andrei Mihai Cica de la Mireasa. Provine dintr-o familie cu 5 copii

Publicat pe

Cine este Andrei Mihai Cica de la Mireasa. Cel mai iubit show matrimonial, care își propune să aducă liniște și fericire în sufletele oamenilor, s-a întors la Antena 1! Concurenții sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Printre cei 8 băieți care sunt hotărâți să își cunoască jumătatea, se numără și Andrei Mihai Cica. Acesta este un tânăr de 25 de ani, din Bacău, pregătit să iubească! Iată totul despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Mihai Cica de la Mireasa. Mireasa a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon plin de surprize! Concurenții sunt emoționați, dar pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Printre băieții care tocmai au pășit în casa Mireasa se numără și Andrei Mihai Cica, un tânăr în vârstă de 25 de ani. Iată cine este și ce așteptări are de la emisiune!

Cine este Andrei Mihai Cica de la Mireasa. Provine dintr-o familie cu 5 copiiCine este Andrei Mihai Cica de la Mireasa. Provine dintr-o familie cu 5 copii

Acesta știe ce își dorește de la o femeie și este pregătit să ofere tot ce are mai bun pentru a-i aduce fericire viitoarei sale partenere de viață. Ba mai mult, el a vorbit și despre faptul că își dorește cât mai mulți copii.

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile:Psihic este foarte greu

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Trecutul neștiut al lui Theo Rose, de dinainte de Bravo, ai stil: „Am regretat doar faptul că…/ INTERVIU

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19: „Am dormit cu masca pe față

Cine este Andrei Mihai Cica de la Mireasa

Cine este Andrei Mihai Cica de la Mireasa. Andrei Mihai Cica este un băiat în vârstă de 25 de ani, din Bacău, care provine dintr-o familie cu 5 copii. Este foarte credincios, cu frică de Dumnezeu și întotdeauna să ghidează după principiile pe care părinții lui i le-au insuflat încă din copilărie.

Mă numesc Andrei Mihai Cica.am 25 de ani și sunt din orașul Bacău. Sunt consultant financiar în asigurări, iar ca și pregătire școlară am terminat Facultatea de Științe Economice, am făcut și un master și am și o licență în asigurări. Sunt o persoană religioasă, sunt creștin ortodox, nimic fără Dumnezeu, asta o pot spune sigur. Provin dintr-o familie numeroasă, patru băieți și o soră, am și trei nepoței.Suntem o familie crescută la țară, simplă, o familie muncitoare cu tradiții' a spus el.

Cum trebuie să fie partenera ideală pentru el

Cine este Andrei Mihai Cica de la Mireasa. Acesta a vorbit despre modul în care trebuie să arate persoana care să îi devină soție. Se pare că el este atras de fetele blonde, cu ochii albștri. În ceea ce privește personalitatea, ea trebuie să fie familistă, modestă și loială.

Partenera ideala este blondă cu ochii albaștri, dar mai important este să fie o femeie matură. Să fie o femeie cu creier', modestă și loială. Mi-aș dori pe cineva cu perspectivă, să fim o familie, eu chiar sunt un familist. Îmi doresc cel puțin un copil, dar dacă sunt 4-5, nu mă deranjează', a adăugat el.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter