Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire. Imagini inedite cu cei doi din Zanzibar

Publicat pe

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au plecat împreună în vacanță, în Zanzibar. Cei doi actori din serialul Adela au decis să-și petreacă sărbătorile de iarnă pe tărâm călduros și departe de agitația din Capitală. Deși Oana și Vlad au oferit răspunsuri evazive despre o eventuală relație de iubire, imaginile postate de aceștia pe rețelele de socializare arată altceva.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt colegi de platou, dar pe lângă faptul că joacă în același serial, cei doi au legat o prieteni strânsă. Fanii acestora sunt de părere că, de fapt, Oana și Vlad ar fi într-o relație, dar cei doi au negat acest.

Cei doi actori și-au făcut bagajele și au plecat împreună în vacanță. Oana Moșneagu și Vlad Gherman petrec foarte mult timp împreună. Atât Vlad, cât și Oana s-au despărțit de fostii partenerii în urmă cu ceva timp. Vlad și Oana joacă în serialul difuzat pe Antena 1, Adela.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vacanță împreună în Zanzibar.Relația lor e din ce în ce mai apropiată

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat împreună, în vacanță.Cum s-au filmat cei doi

Citește și: Răzvan Fodor, experiență traumatizantă din cauza astmului:„De 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală'

Citește și: Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu de la Survivor.A locuit în Italia

Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire

Vlad Gherman s-a despărțit de Cristina Ciobănașu după aproape 10 ani de relație. Cei doi joacă împreună în serialul Adela, alături de Oana Moșneagu și alți actori celebri. În ultima perioadă, fanii actorilor au observat că Vlad și Oana petrec foarte mult timp împreună, iar acest lucru a stârnit multe semne de întrebare. Recent, cei doi au mers împreună în Zanzibar, în vacanță. Ultimele imagini postate de ei par să confirme o poveste de dragoste frumoasă. De asemenea, pentru a evita specualțiile, Oana și Vlad au apărut deseori alături de alți prieteni și colegi de platou. În unele poze au fost prezenți Alecs Dunaev și Mara Oprea, cei patru sărbătorind Crăciunul împreună.

Până la această oră, niciunul dintre ei nu a spus că formează oficial o relație. „Ce altceva să îmi mai doresc de la începutul ăsta de an? Călătorie+mâncare bună=❤️. Aș putea să îmi doresc să nu mă întorc dublă, asta ar fi ceva.🤣 Voi cum v-ați început anul?', a scris Oana Moșneagu pe Instagram, iar primul care a comentat a fost Vlad Gherman. „L-am început triplu', a scris acesta amuzându-se.

Vlad Gherman, apropiat de Oana Moșneagu

Cei doi actori sunt în Zanzibar nu se bucură de soarele arzător. Atât Oana, cât și Vlad au postat pe rețelele de socializare imagini din vacanță, iar una dintre imaginile apărute pe story-ul actorului o arătă pe actriță extrem de fericită pe șezlong.

Vedetele se bucură de momentele petrecute împreună, ambii fiind activit pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă nou în viața lor. În urmă cu ceva vreme, Oana Moșneagu a declarat că a legat o prietenie frumoasă cu Vlad Gherman, dar și cu Mara și Alecs.

Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm «Adela», pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți', a declarat ea.

Ce părere are Cristina Ciobănașu despre relația celor doi

Actrița a explicat că între ea și Vlad Gherman nu există o relație de iubire, ci una de prietenie. Cristina Ciobănașu, fosta iubită a actorului și colega celor doi, nu s-a arătat deranjată de apropierea acestora.

Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim', a mai spus Oana.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter