Cum te îmbraci la prima întâlnire

Publicat pe

Cum te îmbraci la prima întâlnire? Este probabil o întrebare pe care ți-o pui de fiecare dată când întâlnești pe cineva pentru prima oară. Primele întâlniri pot fi descurajante și poate fi dificil să te decizi ce să porți. Planificând din timp și acordându-ți puțin timp în plus pentru a te pregăti, te poți simți încrezător în alegerea ținutei perfecte. Prima impresie este importantă, dar vei reuși cu puțină pregătire a garderobei și o atitudine lipsită de stres.

Cum te îmbraci la prima întâlnire – Planificarea din timp

Află ce presupune întâlnirea. Fie că tu sau partenerul tău planificați prima întâlnire află ce va presupune întâlnirea înainte de a-ți planifica garderoba. 

Întrebări la prima întâlnire. Ce să discuți

Pentru o întâlnire clasică de cină și un film, vei ști să te îmbraci cu haine mai frumoase și mai sofisticate. Nu uita să discuți exact unde va fi cina, astfel încât să poți evalua cât de elegant trebuie să fii.

Pentru o întâlnire la o cafea, blugii casual și un tricou este ținuta perfect acceptabilă.

Mergi la cumpărături. Nu este nimic rău în a face un pic de cumpărături pentru prima întâlnire, mai ales dacă ai planificată o activitate distractivă și ai nevoie de câteva articole noi pentru a te pregăti.

Cum alegi creionul de ochi? Ce trebuie să știi despre dermatograf și tuș

Cum te îmbraci la prima întâlnire  – Probează înainte de a te decide 

încearcă câteva opțiuni diferite. Ceea ce ți-ai imaginat în cap ca fiind combinația vestimentară perfectă s-ar putea să arate diferit odată ce o vei îmbrăca. Nu uita să te îmbraci în funcție de ocazie.

Cere o părere sinceră unui prieten de încredere sau unui membru al familiei. Ar fi o idee bună să păstrezi câteva idei de ținute în minte pentru acea zi specială, în cazul în care ceva se strică sau dacă vremea ia brusc o întorsătură mai proastă.

Îngrijirea părului șaten. Cum să ai grijă de el cu produsele potrivite

Poartă ce te face să te simți confortabil. Primele întâlniri pot fi destul de stresante. Nu vrei să adaugi la acest stres purtând ceva care te face să te simți inconfortabil. 

Alege o ținută care să reflecte cine ești. Toată lumea vrea să arate cât mai bine la prima întâlnire, dar, cu excepția cazului în care plănuiești să participi împreună la o petrecere de Halloween, nu te îmbrăcați ca altcineva. 

Cum să te îmbraci la birou. Ce trebuie să știi

Poartă o ținută care să reflecte stilul tău personal

Nu numai că te vei simți mai relaxat, dar va fi mai ușor pentru partenerul tău să te cunoască. Deși cu siguranță vrei să-ți impresionezi partenerul, nu încerca să apelezi la ceea ce crezi că le place. Nu încerca să fii altcineva.

Îngrijirea părului creț. Ce rutină ar trebui să urmezi

Asigură-te că ținuta ta este curată și gata de purtare. Nu ai nevoie de o ținută nou-nouță sau de haine scumpe pentru a-ți impresiona partenerul, dar este important ca hainele tale să fie curate, îngrijite și neșifonate.

Fă câteva aranjamente înainte de întâlnire. Deși îngrijirea este importantă, nu te supune unor proceduri doar de dragul întâlnirii. 

Îngrijirea părului ondulat. Ce pași să urmezi împotriva firelor rebele

Dacă te iriți după un bărbierit proaspăt ți se înroșește puțin tenul după un pensat,  planifică-ți câteva proceduri de îngrijire înainte de întâlnire cu o zi sau două înainte, astfel încât să ai timp să te recuperezi și să arăți cât mai bine!

Dacă simți că trebuie să te îmbraci într-un anumit fel pentru a-ți impresiona partenerul, probabil că acesta nu este potrivit pentru tine.

Sursa foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter