Cum se descurcă Lavinia Petrea, prezentatoare Pro TV, cu cei trei copii. Îi ia cu ea chiar și la coafor

Publicat pe

Mamă a trei copii, cea mică având puțin peste un an, Lavinia Petrea a învățat cum să se descurce cu ei și atunci când nu are un ajutor. Știrista i-a învățat încă de mici cu activitățile ei și cei trei o însoțesc cuminți prin oraș ori de câte ori aceasta are ceva de făcut.

Cum se descurcă Lavinia Petrea, prezentatoare Pro TV, cu cei trei copii. Îi ia cu ea chiar și la coaforCum se descurcă Lavinia Petrea, prezentatoare Pro TV, cu cei trei copii. Îi ia cu ea chiar și la coafor

Dacă pentru unii programul Laviniei Petrea ar fi unul infernal de muncă, ținând cont că iese pe ușă la 4 dimineața și revine imediat după ce prezintă grupajul știrilor matinale, unde copiii o iau „de bună', știrista mărturisește că nu ar putea trăi altfel. Mai mult, de când este mămică a învățat cum să-și concentreze energia și timpul liber. „Chiar dacă mă trezesc devreme, sunt destul de repede acasă și sunt toată ziua cu cea mică. Ceilalți doi merg la grădiniță. Ăsta a fost un mare plus. Mai mult, așa îmi e firea. Lucrez în televiziune încă din facultate, am avut un program full, adică redacția PRO TV era casa mea, nu aș fi putut să mă rup așa prea mult timp și de tot. N-am probleme cu trezitul de dimineață, asta m-a ajutat și cu copiii', ne-a povestit Lavinia despre motivul pentru care a ales să se reîntoarcă pe micul ecran după doar 8 luni de concediu de maternitate.

Chiar dacă are atât suportul mamei sale, cât și a soacrei, ea este cea care le dedică lui Mathias, Klarei și Karin cea mai mare parte din timp. De cele mai multe ori preferă să-i ia cu ea atunci când are de rezolvat unele treburi prin oraș, ajungând chiar să se penseze cu mezina în brațe sau să meargă cu fiul ei în salon de înfrumusețare. „Pe cea mică am luat-o de câteva ori cu mine atunci când am mers să mă pensez. Știam că nu durează foarte mult, cât să-și piardă răbdarea, și am mai luat-o cu mine. La serviciu nu i-am luat, dar să facă lucruri de genul ăsta s-a mai întâmplat. Chiar și pe Mathias l-am luat o dată la maniciură. Sunt destul de liniștiți'.

VIDEO: Grigore Alexandru

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter