Cum se descurcă Tibi Clenci în rolul de părinte: „Eu sunt aducătorul de stabilitate în familia noastră” / EXCLUSIV

Publicat pe

Tibi Clenci ne-a dezvăluit cum se descurcă în rolul de părinte. Juratul de la „Bravo, ai stil!' este tatăl unui fiu superb, pe nume Tudor Anghel, pe care-l adoră. Atât fotograful, cât și soția lui, se consideră profesori buni pentru minunea lor. Vedeta regretă că nu stă acasă atât de mult cât și-ar dori, însă e conștient că trebuie să-și ia în serios rolul de „stâlp al casei'. Iată cum își petrece timpul liber alături de băiețelul lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Prima știre pe Google despre tine este „Cine este Tibi Clenci. Așadar, cine este Tibi Clenci și ce ar trebui să știe oamenii despre tine?

Prima știre ar fi trebuit să fie „Tibi Clenci, omul care s-a străduit toată viața să-și împlinească visul! Ăsta sunt eu. Un om care visează în fiecare dimineață ceva ce, cred, este realizabil: fericirea. Sunt cel care de mic a visat și, pas cu pas, și-a realizat visul. Sunt fashion photographer, creative director, international artist, un om cu un suflet mare. Empatia, dragostea pentru oameni au existat mereu în mine. Sunt un om normal, poziționat între visare și efortul de a-ți împlini visul.

Cum se descurcă Tibi Clenci în rolul de părinte: „Eu sunt aducătorul de stabilitate în familia noastră' / EXCLUSIVCum se descurcă Tibi Clenci în rolul de părinte: „Eu sunt aducătorul de stabilitate în familia noastră' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! înainte să devină fotograf:„Eram campion în sport'/ EXCLUSIV

Citește și: Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! a dezvăluit secretul mariajului de 23 de ani:„Am locuit din prima zi împreună, mă lasă să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Monica Pop a fost operată a cincea oră de cancer:”A apărut iar ceva, după ani… Șoc!”

Citește și: Ce salariu va avea Laurențiu Reghecampf la noua echipă. Se mută în Azerbaidjan:”Obiectivul meu va fi…”

Cum se descurcă Tibi Clenci în rolul de părinte

Este ușor să fii în pielea lui Tibi Clenci? Sau te întreb altfel: pe o scară de la 1 la 10, cât de greu este să fii Tibi Clenci?

Nu mi-ar plăcea să fiu altcineva, mă simt foarte bine în pielea mea. Sigur că de fiecare dată sunt lucruri de schimbat, de adaptat. Mă las inspirat de oameni, dar mă simt bine cu mine însumi. Nu îmi voi da nota zece, pentru că sunt adeptul că această notă este a lui Dumnezeu. O notă a continuei căutări. Fără această continuă căutare, am considera că le știm pe toate și ne-ar fi greu să mai învățăm. Știu că pielea mea poate să se „lărgească și să cuprindă sub ea și mai multă informație.

Ești un părinte implicat sau este loc de mai bine?

Da, sunt un părinte implicat și, dacă aș sta și mai mult acasă, aș fi exemplu. Dar sunt un „vânător, trebuie să pun hrană pe masă familiei mele, așa cum se spune în popor. Eu sunt aducătorul de stabilitate în familia noastră și un exemplu și pentru fiul nostru. Când călătoresc în Europa, în 90% dintre situații sunt alături de ei. Chiar dacă acum Tudor Anghel merge la grădiniță, nu o să mă încurce, tot îl voi lua cu mine, îl voi învoi, sunt un autodidact și alături de soția mea suntem profesori buni pentru el. Când sunt acasă, prelucrez fotografiile cu el, creez povești, fac conferințe video cu clienții alături de el. El este viața mea, realizarea cea mai mare din viața mea, visul meu împlinit.

Tibi Clenci a fost sportiv de performanță

Sunt curioasă cum își poate păstra calmul un om atât de ocupat, implicat în atâtea proiecte și care are și o viață de familie?

Eu le semăn tatălui meu, mamei mele, bunicilor mei, care erau oameni calmi, iubitori. Nu m-aș lua de cineva în viața asta pentru nimic. Dacă mă jignești, aleg să-ți atrag atenția într-un mod gentil, poate înțelegi ceva, sau îmi spun că te vei autocorecta.

Faci sport, yoga, meditații, rugăciuni sau alte terapii menite să te țină on track?

Am fost sportiv de performanță, am marele noroc să nu mă fi deformat până acum. Nu am mai făcut sport de ceva ani, pentru că jet lag-ul își spune cuvântul după multe călătorii. Sunt zece ani de când fac sport sporadic și lucrez foarte mult cu greutatea corpului ca să îmi păstrez formă fizică. Mă gândesc la foarte multe lucruri frumoase, la povești, și Dumnezeu mă însoțește. Rugăciunile sunt momentul meu de meditație, mă conectez cu Divinitatea, cu Dumnezeu. Ăsta sunt eu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter