Cum se înțeleg Sarah, fiica Anamariei Prodan, și Reghe: „Suntem blocați noi, frații, de tatăl Laurențiu”

Publicat pe

Cum se înțeleg acum Sarah, fiica Anamariei Prodan, și Reghe. Sarah Dumitrescu Prodan a fost întotdeauna o prezență discretă în presă, comparativ cu mama sa. Aceasta a oferit recent un interviu în cadrul căruia a vorbit despre mai multe subiecte din viața sa. Ea a aborrdat inclusiv relația pe care o are în prezent cu Laurențiu Reghecampf. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ocupat primele pagini ale ziarelor, după ce și-au anunțat divorțul. Dacă până în acest moment, fiicele impresarei nu s-au implicat direct în conflict, acum Sarah rupe tăcerea. Jucătoarea de baschet a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit atât despre viața sa din America, cât și despre familia pe care o are. Aceasta a fost întrebată de Laurențiu Reghecampf și a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

Cum se înțeleg Sarah, fiica Anamariei Prodan, și Reghe: „Suntem blocați noi, frații, de tatăl Laurențiu'Cum se înțeleg Sarah, fiica Anamariei Prodan, și Reghe: „Suntem blocați noi, frații, de tatăl Laurențiu'

Aceasta a spus clar în ce relație se află cu Laurențiu Reghecampf. Se pare că antrenorul Craiovei a blocat-o pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum a reacționat Luca, fiul lui Reghe, când Anamaria Prodan i-a spus că îl iubește „fără margini'

Citește și: Anamaria Prodan are un nou iubit:'Mă așteaptă până divorțez'

Citește și: Negociatorul-șef al Ucrainei, despre conflictul cu Rusia:„Mă îndoiesc că războiul se va termina după semnarea unui tratat de pace’

Citește și: Vladimir Putin se teme că va fi otrăvit și a înlocuit tot personalul de la Kremlin:'Este speriat…'

Ce relație există între Sarah, fiica Anamariei Prodan, și Reghe

Sarah Dumitrescu a acordat un interviu în cadrul căruia a dezbătut mai multe subiecte de interes. Printre acestea s-a numărat și Laurențiu Reghecampf. Sportiva a recunoscut că antrenorul Craiovei a blocat-o pe rețelele de socializare, la fel cum a făcut și cu ceilalți frați ai săi. Mai mult decât atât, ea este de părere că Reghe o să realizeze mai devreme sau mai târziu greșeala pe care a făcut-o. În acel moment, ea este pregătită să îl primească acasă, alături de mama și frații săi.

„Nu prea mai suntem. Suntem blocați noi, frații, de tatăl Laurențiu. Dar știm că o să vină ziua când o să înțeleagă cât l-am iubit și-l iubim și ce a însemnat el pentru noi. Soarele familiei noastre. Noi și mama sperăm să înțeleagă că familia este cel mai important lucru de pe pământ și, chiar dacă a ales altceva, nu se poate uita că a făcut parte și va face mereu parte din familia noastră. Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă oricând simte că îi este dor de noi!', a spus Sarah pentru CLICK.

Sarah Dumitrescu Prodan: „Sunt mândră de numele meu'

Sarah a vorbit, pe scurt, despre ceea ce înseamnă să fii fiica Anamariei Prodan. Aceasta susține că impresara are standarde foarte înalte, motiv pentru care ea și frații săi se ambiționează să fie din ce în ce mai buni. Ea își consideră mama un model demn de urmat.

Cea mai mare mândrie pentru un copil este să aibă așa o mamă cum este mama mea. Model demn de urmat pentru oricine vrea să fie numărul 1. Este foarte greu clar, căci mama mea are standarde atât de înalte și, zilnic, își dorește din ce în ce mai mult de la noi. Sunt mândră de numele meu și am datoria și onoarea să-l duc mai departe, demnă!', a spus ea pentru sursa citată.

Are o carieră în baschet

Sarah și-a ales profesia de baschetbalistă încă din copilărie. De la 10 ani, ea și-a dedicat tot timpul antrenamentelor. Aceasta vrea să își facă un nume și să nu fie cunoscută doar ca fiica Anamariei Prodan. Deși a avut două accidentări majore, aceasta a continuat să lupte pentru visul ei.

„Este viața pe care am ales o conștientă fiind că trebuie să renunț la tot ce e pământesc frumos. Pentrut mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu ma deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan. Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă!', a spus ea.

Aceasta a recunoscut că există câteva zile pe an în care este o adolescentă normală. Cu toate acestea, ea nu bea alcool și trăiește fiecare clipă cu capul sus, așa cum a învățat-o mama sa.

Am câteva zile de vacanță pe an și le trăiesc la maxim. Fără alcool (nu beau decât apă), fara nenorociri. Viața e frumoasă trăită frumos! Mereu în picioare. Niciodată în genunchi! Să știți că mama mea exact asta ne-a inoculat de mici. Demnitatea este cel mai frumos lucru pe care un om poate să-l dețină', a declarat ea pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter