Detalii din culise. Cum se înțelege Adela Popescu cu noua colegă, Viviana Sposub: ”Nu ne știam înainte”

Publicat pe

Echipa de la 'Vorbește lumea' s-a mărit, iar Viviana Sposub este noua colegă a lui Cove și a Adelei Popescu. Acest trio încântă telespectatorii în fiecare dimineață la ProTV. Adela Popescu a dat detalii din culise și a dezvăluit cum se înțelege cu Viviana Sposub atunci când se opresc camerele de filmat.

După 10 luni cât timp a fost în concediu de maternitate, Adela Popescu s-a întors la Vorbește lumea, unde este foarte fericită că lucrează. Prezentatoarea TV ne-a spus cum este atmosfera pe platoul de filmare, atunci când camerele de filmat de opresc.

Din toamnă, de când a început noul sezon, alături de Cove și Adela Popescu a venit și Viviana Sposub, o tânără plină de energie. Atunci când e pauză, toată lumea se distrează, iar atmosfera este una total neașteptată. Deși muncesc foarte mult și trebuie mereu ca totul să iasă impecabil atunci când sunt în direct, cei trei se distrează de minune în pauză.

Adela Popescu nu s-a ferit și și-a spus părerea sinceră despre noua colegă. Prezentatoarea TV și Viviana Sposub s-au cunoscut la ProTV, iar relația lor este una foarte bună.

'Am stat 10 luni în concediu. E foarte bine. Ne distrăm foarte tare. Este exemplul viu, eu și toți cei din echipa Vorbește lumea, că poți veni la muncă să te simți bine și să te distrezi. E o atmosferă grozavă. Se întâmplă ca în pauză să râdem mai mult decât ca atunci când suntem în live, ceea ce este rar întâlnit. Viviana este nouă pentru noi, dar ea face meseria asta de foarte mult timp și este pregătită, foarte serioasă. Credem că ne-a adus un plus de energie și de frumos, pur și simplu. Ușor, ușor ne sudăm și noi ca echipă, pentru că nu ne știam înainte. Nu eram prieteni ca să fie încă de la început o super atmosferă, dar e o fată foarte drăguță. Deja sunt momente superbe între noi toți.', a declarat Adela Popescu, în exclusivitate pentru VIVA!.

Citește și: Cum și-a surprins Adela Popescu cei doi copii. Vedeta s-a topit toată! Momentul neașteptat a fost imortalizat

FOTO: Facebook

Detalii din culise. Cum se înțelege Adela Popescu cu noua colegă, Viviana Sposub: 'Nu ne știam înainte'Detalii din culise. Cum se înțelege Adela Popescu cu noua colegă, Viviana Sposub: 'Nu ne știam înainte'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter