Cum se înțelege Carmen Tănase cu fiul ei, Tudor, după ce s-au mutat împreună la țară: „N-a fost ușor. Ne-am intersectat coarnele de câteva ori” / EXCLUSIV

Publicat pe

Carmen Tănase ne-a dezvăluit cum se înțelege cu fiul ei, Tudor, după ce s-au mutat împreună la țară. Nu au mai locuit împreună de pe vremea când tânărul în vârstă de 33 de ani avea 18 ani. Actrița recunoaște că a durat ceva până ce s-a obișnuit cu această schimbare. Ba chiar și-au interesectat „coarnele' de câteva ori, fiind amândoi firi hotărâte. Cu toate acestea, relația dintre ei e una minunată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Povestiți-mi, vă rog, despre Tudor, fiul dvs., căruia o mare parte din viață i-ați fost și mamă, și tată… Cum era în copilărie și cum a evoluat relația de-a lungul anilor? Ați fost o mamă grijulie, posesivă, temătoare sau l-ați lăsat să-și deschidă aripile?

Am fost o mamă grijulie, și sunt în continuare, lăsându-l să-și deschidă aripile. Griji mi-am făcut întotdeauna și o să-mi fac, probabil, întotdeauna, că, na, așa sunt mamele. Dar trebuie să știu, intru în panică dacă nu știu lucruri despre el, dacă nu știu unde e, dacă… Nu s-a întâmplat asta prea des, suntem prieteni, și când a fost plecat în țară vorbeam tot timpul, deci nu mi-am făcut din punctul ăsta de vedere griji prea mari, am știut mereu de el.

Cum se înțelege Carmen Tănase cu fiul ei, Tudor, după ce s-au mutat împreună la țară: „N-a fost ușor. Ne-am intersectat coarnele de câteva ori' / EXCLUSIVCum se înțelege Carmen Tănase cu fiul ei, Tudor, după ce s-au mutat împreună la țară: „N-a fost ușor. Ne-am intersectat coarnele de câteva ori' / EXCLUSIV

Acum suntem, cumva, împreună. De exemplu, în clipa asta nu suntem, el e la București, că dacă era aici nu stăteam eu înțepenită de spate. El se mai duce la București, lucrează acolo, în sensul că pictează acum, a terminat cu regia și pictează, și se duce acolo unde are mai multă liniște să picteze. Acum, relația e invers, el e cumva părintele meu și eu trebuie să ascult de el.

Citește și: Cum a afectat-o pe Carmen Tănase moartea soțului ei. E văduvă de 22 de ani:„M-a durut foarte tare suferința fiului meu' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a schimbat-o pe Carmen Tănase rolul Flacăra din telenovela Inimă de Țigan:”M-a vindecat psihic”

Citește și: Larisa Udilă și-a botezat fiul. Nicole Cherry i-a fost nașă:„A ieșit mai frumos decat mi-am imaginat vreodată!'

Citește și: Cum arată Oana Roman în costum de baie.Imagini cu vedeta, de pe litoralul românesc

Cum se înțelege Carmen Tănase cu fiul ei, Tudor, după ce s-au mutat împreună la țară

Bănuiesc că decizia lui Tudor de a pleca în Olanda, unde a profesat ca regizor, a fost destul de greu de „digerat. L-ați încurajat, chiar dacă asta presupunea să fiți departe unul de altul?

Nu, nu a fost greu de digerat pentru că sunt de principiul că omul, chiar dacă este mai mic, este liber, ca și mine, și trebuie să aibă posibilitatea să aleagă și, dacă se poate, să se ducă acolo unde vrea, să-și facă viața așa cum vrea. Și dacă este fericit, eu sunt cea mai fericită. Deci nu sunt de principiul ăsta, să-mi aduci o cană de apă la bătrânețe. Cu siguranță nu mi-e sete și dacă mi-o aduci cu sila îți dau cu ea în cap! Sunt convinsă că faptul că s-a întors aici este temporar, sunt conștientă de lucrul ăsta… Sau ce știu eu? Cum o fi viața…

Ideea e că va trebui să se ducă la un moment dat, când lumea va reveni la normal – că el cred că va mai apuca momentul ăsta –, acolo unde simte că poate să fie bine, fericit e greu de spus, dar să fie bine, să se simtă împlinit. N-am nicio problemă, poate să se ducă oriunde.

„N-a fost ușor, pentru că și el este foarte voluntar și foarte hotărât'

Acum, în casa de la țară, stați cu mama dvs. și cu Tudor. Cu fiul nu ați mai locuit de când avea 18 ani, iar acum are 33… Cum v-ați reobișnuit cu traiul împreună?

N-a fost ușor, pentru că și el este foarte voluntar și foarte hotărât, e o zodie cu coarne, cum sunt și eu, și ne-am intersectat coarnele de câteva ori, fiindcă și el, ca și mine, vrea să fie așa cum vrea el, iar eu vreau să fie așa cum vreau eu. Și sigur că ne-am ciocnit, dar el stă separat, chiar și aici stă sus, la etaj, unde are și intrare separată. Dar mai coboară pe-aici și-mi face observație, ceea ce mă scoate din sărite. Că nu fac niște lucruri cum trebuie, că știe el mai bine… Oul știe mai bine decât găina! Și ne mai ciocnim, dar din cauza asta e foarte bine că a păstrat căsuța aia de la București, unde se poate duce ca să nu iasă război total.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, PRO TV

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă