Cum a afectat-o pe Carmen Tănase moartea soțului ei. E văduvă de 22 de ani: „M-a durut foarte tare suferința fiului meu” / EXCLUSIV

Publicat pe

Într-o confesiune sinceră și emoționantă pentru revista VIVA! de August, Carmen Tănase ne-a dezvăluit cum a afectat-o moartea soțului ei. Acum 22 de ani, marea actriță a suferit o lovitură cumplită. Soarta i l-a luat pe tatăl fiului ei, iar de atunci este singură. Cel mai tare a durut-o suferința băiatului ei, însă a încercat să rămână puternică și să suplinească pe cât posibil această lipsă uriașă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sunt 22 de ani de când ați rămas singură. Când v-ați pierdut soțul, aveați doar 39 de ani și un copil mic. Ce v-a ajutat să depășiți o asemenea tragedie, cum ați reușit să vă mobilizați și să mergeți înainte?

E un moment greu, dar nici nu te gândești atunci: „Aoleu, eu cum fac, ce fac?, pentru că trebuie să faci și pur și simplu vine de la sine. Depășești de la sine pentru că trebuie să faci. Nu-ți poți permite să suferi în tăcere, că vine un copil care-ți cere de mâncare sau îți cere bani pentru șocală, sau îți cere nu știu ce.

Cum a afectat-o pe Carmen Tănase moartea soțului ei. E văduvă de 22 de ani: „M-a durut foarte tare suferința fiului meu' / EXCLUSIVCum a afectat-o pe Carmen Tănase moartea soțului ei. E văduvă de 22 de ani: „M-a durut foarte tare suferința fiului meu' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a schimbat-o pe Carmen Tănase rolul Flacăra din telenovela Inimă de Țigan:”M-a vindecat psihic”

Citește și: Dramele care i-au marcat viața actriței Carmen Tănase:”Când a murit tata, ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare”

Citește și: Ce a spus Anamaria Prodan după ce Reghe s-a calificat în Conference League:”Pe meserie dă lecții”

Citește și: De ce s-a logodit Bahmu atât de repede cu iubitul din America:”Amândoi avem vieți presărate de…”

Cum a afectat-o pe Carmen Tănase moartea soțului ei

Sigur că n-a fost ușor, pentru că, în primul rând, eu cu bărbatul meu, cu Țucu, am avut o relație foarte bună, care era bazată pe… vorbeam foarte mult, că nu mai pot să zic astea cu comunicare, că mă doare capul de termenii ăștia! Vorbeam foarte mult, ne sfătuiam foarte mult, chiar dacă ne certam, totul era constructiv, nu era nimic derizoriu, dar, dincolo de asta, m-a durut foarte tare suferința fiului meu. Asta a durut cel mai tare, pentru că el nu a înțeles de ce i se întâmplă lui asta… Și, na, explică treaba asta! Cum să-i explici? „Mamă, mai sunt și alții în situația asta? Pe el îl interesa prea puțin în clipa aia, era el atunci în nevoie.

Și atunci am încercat să suplinesc cât am putut această lipsă. Cât s-a putut, că e greu să suplinești lipsa unui părinte, dar am fost ocupată cu această treabă și nu m-a dărâmat asta, dimpotrivă, m-a făcut mai puternică, mai dârză.

„Nu știu dacă simt neapărat lipsa unui partener'

După pierderea soțului, ați preferat să vă dedicați carierei și fiului dvs. Sunt convinsă că nu duceați – și nu duceți nici acum – lipsă de admiratori. Care sunt momentele în care simțiți cel mai mult lipsa unui partener?

Nu știu dacă simt neapărat lipsa unui partener, că m-am obișnuit să rezolv lucrurile singură. Eu sunt un om, în principiu, care rezolvă. Sigur că cer și ajutorul atunci când ori simt că nu mai pot, ori când situația e prea grea… Dar am prieteni pentru asta, care întotdeauna sar și mă ajută. Nu știu dacă simt, știu să și repar, adică nu mi-aș lua un specimen pe-aici prin curte ca să repare chestii, că nu despre asta e vorba. Dacă simțeam nevoia, probabil că nu m-ar fi oprit nimic.

Cum ar trebui să fie bărbatul care să vă facă acum să îi spuneți DA, și nu mă refer neapărat la o relație legalizată la Starea Civilă?

Să fie smart, să iubească animalele și să aibă un umor ieșit din comun. Na, găsește-l! (râde)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter