Dramele care i-au marcat viața actriței Carmen Tănase: "Când a murit tata, ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare"

Publicat pe

Carmen Tănase a trecut prin două momente cumplite în viața ei. Moartea tatălui, apoi moartea soțului niște ani mai târziu, au marcat-o teribil. Însă, cumva și-a găsit puterea să meargă mai departe. Are o carieră impresionantă, și-a crescut singură fiul, iar acum a dezvăluit mai multe detalii despre viața ei personală, pe care o ține de obicei departe de ochii curioșilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

A avut norocul să aibă niște părinți care au crescut-o cu principii, dar care îi și permiteau să îi trăiască așa cum trebuie copilăria. Fire băiețoasă, Carmen Tănase reușea adesea să facă tot felul de boacăne. Însă, a fost nevoită să se maturizeze brusc atunci când a murit tatăl ei.

Dramele care i-au marcat viața actriței Carmen Tănase: "Când a murit tata, ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare"Dramele care i-au marcat viața actriței Carmen Tănase: "Când a murit tata, ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare"

Ce copilărie a avut Carmen Tănase

A avut parte de o copilărie frumoasă, în care a fost răsfățată de părinți. Băiețoasă și fire energică, le-a dat de multe ori emoții celor care o așteptau acasă cu sufletul la gură.

„Am avut o copilăria foarte frumoasă, pentru că am avut niște părinți care mi-au făcut toate poftele, dar principiile care mă ghidează de la mama și de la tata le-am luat. Am avut o copilărie așa cum trebuie să fie și cum nu mai există acum, cu mingea și furat de zarzăre, sărit porți, tăiat mingea pentru că spărgeam geamuri cu ea. Am copilărit până pe la vreo 17 ani, aveam o gașcă mare pe stradă.

Țin minte că făceam vioară și chitară pe vremea aceea, dar acum nu mai știu nimic. Am fost un copil care a făcut o grămadă de tâmpenii, eram ca băieții. O dată am sărit peste ora pe care o fixase tata. El era foarte permisiv, dar trebuia să mă țin de cuvânt când promiteam ceva. Și de data aceea nu m-am ținut de cuvânt, ai mei s-au speriat și, când am ajuns acasă, am luat-o pe coajă”, a dezvăluit Carmen Tănase pentru Fanatik.ro.

Cel mai dificil moment din viața actriței

Își amintește cu drag de copilărie, iar amintirea tatălui este una dintre cele mai dragi. Însă, îndrăgita actriță avea să îl piardă atunci când ea avea doar 21 de ani și când avea nevoie de sprijinul și îndrumarea figurii paterne poate mai mult ca niciodată.

„Eram mai mult fata tatii, semăn cu tata leit, uneori parcă sunt el. Cu tata mergeam peste tot, era șeful alimentației publice din Ploiești și mă lua cu el peste tot atunci cănd se ducea în controale. Cu tata am fost și la discotecă, era un tip foarte de gașcă. Mama era mai cuminte, tata era cum am fost eu în copilărie, numai că el a făcut drăcii mult mai mari.

Tata era carismatic și talentat, ar fi fost un actor excepțional. Una peste alta nu mi-a lipsit niciodată nimic, chiar dacă eram în comunism toți eram la fel și ai mei se descurcau întotdeauna. Când a murit tata, ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare. Aveam 21 de ani și a fost îngrozitor. El fiind sprijinul meu total, din toate punctele de vedere, m-am clătinat rău pe picioare atunci”, și-a mai amintit cu emoție Carmen Tănase.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața actriței Carmen Tănase, de când s-a mutat la țară: „Am fost sceptică la început, nu m-am văzut niciodată acolo'

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Anamaria Prodan: „Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu …'

Citește și: Cum a descoperit Carmen Tănase că are tumoră la măduvă: „Era o amorțeală pe picior și…”

Citește și: JLo și Ben Affleck, o poveste de dragoste ca-n filme. S-au căsătorit la 18 ani de la despărțire

Moartea soțului, cea de-a doua dramă care i-a marcat viața

Ani mai târziu după ce și-a pierdut tatăl, îndrăgita actriță Carmen Tănase își pierdea și soțul. Acesta s-a luptat cât a putut de mult cu boala, dar a pierdut bătălia. Așa s-a trezit mamă singură, cu un copil de doar 11 ani.

„Apoi când a murit soțul meu și Tudor avea doar 11 ani. (n.r. care a fost al doilea moment cumplit din viața ei) Mi-a fost foarte greu pentru că a trebuit să preiau și sarcina de tată. Suferința lui Tudor a fost foarte mare, nu a trecut nici acum, iar eu a trebuit să uit de suferința mea că s-o preiau pe a lui.

Tudor a fost un copil ok, nu am avut probleme cu el de adolescență rebelă, a fost un copil care a citit, parcă s-a născut cu cartea în mâna. Eu eram fericită, dar nu a fost meritul nostru, pur și simplu așa a fost el. Un copil foate creativ, noi aveam în adolescență probleme că dorea numai discuții filozofice, mă pisa la cap și mă enerva, nu aveam tot timpul chef de filozofiile lui.

Apoi a fost foarte independent, la 18 ani a plecat de acasă și apoi s-a mutat în Olanda unde a avut libertatea să facă ce vrea. După ce a murit tatăl lui a trebuit să-l suplinesc și pe el și așa am ajuns să avem acum o relație de prietenie. Are obiceiul să mă certe foarte mult, zici că s-au inversat rolurile”, a completat actrița, pentru sursa citată anterior.

Cum se simte acum Carmen Tănase, după operația la măduva spinării

Actrița a aflat din întâmplare că are o tumoră. A luat rapid măsuri, a ajuns pe mâna medicilor, iar acum a dezvăluit cum se simte în prezent.

„Eu nu m-am speriat, cei din jurul meu s-au speriat, eu pot să mă controlez când este vorba despre mine. Am știut unde să mă operez, la ce doctor, am avut încredere în el, știam pe ce mâna mă las și că o să fie totul bine. E adevărat că m-a luat prin surprindere vestea că am o tumoră pentru că eu m-am dus să fac un RMN pentru o cu totul altă zonă. A fost o întâmplare că s-a descoperit ce aveam, un context fericit până la urmă. Acum mă simt foarte bine și nu mai am nicio problemă”, a mai mărturisit ea.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă