Cum se înțelege Gina Matache cu ginerii ei: ”Nu ne vedem foarte des și nu ne...”

Publicat pe

Cum se înțelege Gina Matache cu ginerii ei. Aceasta este una dintre întrebările care stă pe buzele tuturor privind familia Matache. Dacă cu fiicele ei, Delia și Oana, totul este la superlativ, curioșii vor să știe care este relația ei cu cei doi gineri pe care-i are. Fără a ezita, Gina Matache a vorbit fără perdea despre acest subiect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Gina Matache cu ginerii ei. Gina Matache este aproape de fiicele ei constant și le susține cât de mult poate. Toată viața s-a rugat pentru ele să aibă o viață frumoasă. Ei bine, se pare că toate rugăciunile i-au fosta ascultate, asta fiindcă atât Delia Matache, cât și Oana o duc foarte bine. Atât pe plan sentimental, cât și pe plan financiar, cele două nu duc griji.

Cum se înțelege Gina Matache cu ginerii ei: 'Nu ne vedem foarte des și nu ne...'Cum se înțelege Gina Matache cu ginerii ei: 'Nu ne vedem foarte des și nu ne...'

Gina Matache este fericită cu cariera fetelor sale, Delia și Oana. Totodată, nu poate să nu recunoască cât de mândră este că ambele au ales parteneri care să le respecte și să le iubească așa cum trebuie. Știm cu toții faptul că Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu, însă nu mulți știau că Oana este căsătorită cu Răzvan Miheț. În timp ce Delia susține că nu e pregătit să fie mamă, Oana are deja o familie bine întemeiată alături de soțul ei.

Citește și: Ce problemă de sănătate are Gina Matache, mama Deliei:„Nu mai am cum să lupt. Nu există tratament'

Citește și: Mama Deliei a fost operată de urgență. Ce a pățit Gina Matache:„Nu se mai putea amâna această intervenție'

Citește și: Anca Țurcașiu primește multe propuneri indecente, după divorț:”Unii sunt destul de agresivi, dar…”

Citește și: Teodora Becali și Mihai Mincu și-au botezat fetița. Gigi Becali:”Sunt foarte fericit”

Cum se înțelege Gina Matache cu ginerii ei

Nu locuiește în casă cu fiicele sale și totodată nici cu ginerii ei, însă toată lumea se întreabă de relația din ei. Într-un moment de sinceritate, Gina Matache a vorbit fără perdea despre cum se înțelege cu soțul Deliei și al Oanei. Spre surprinderea tuturor, nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa lor.

'Nu aș avea de ce să nu mă înțeleg cu ei. În primul rând că nu ne vedem foarte des și nu ne încurcăm unul de altul niciodată, dar nu am de ce. Am doi gineri minunați, doi oameni care nu aparțin epocii ăsteia. Mă uit în jurul meu și văd tineret dinăsta care ori e cu păcănele, ori cu pasiuni dinăstea ciudate, ori cu droguri. Am zis Doamne, dacă mi-ai da ceva viața asta, să dai noroc fetelor mele de oameni într-adevăr oameni. Nu aș avea niciodată ce să le reproșez', a declarat Gina Matache.

Gina Matache despre rolul de bunică: 'A fost mai greuț'

Gina Matache și-a lăudat fiicele, dar și ginerii, lăudându-se că nu existau alegeri mai bune pentru fetele ei. Totodată, a explicat și cât de fericită a fost când Oana i-a dat vestea că o să fie bunică. S-a bucurat enorm, însă și-a intrat destul de greu în rol, tocmai pentru că trebuia să își gestioneze foarte bine timpul.

„Ca bunică, la început a fost mai greuț, că trebuie să fac naveta până la ei acasă. Acum s-au cam rărit vizitele, pentru că ei deja au crescut, sunt la grădiniță, au bonă. Deci cumva nu mă mai implică pe mine, decât așa, un weekend, două, să îi mai văd. E plăcut acum și am zis că trebuie să mă bucur de perioada asta din viața lor. Odată ce încep școala de exemplu o să fie cu obrăznicii, cu perioada aia de rebeliune.', a mărturisit Gina Matache, în interviul exclusiv de pe canalul de YouTube WOWnews.

Gina Matache, o bunică model

Așa cum chiar ea a zis, la început a fost destul de greu cu rolul de bunică, însă acum totul merge ca pe roate. La fel ca și în cazul fiicelor sale, Gina Matache își dorește tot ceea ce are mai bun pentru nepoții ei. Speriată de generația din ziua de azi de tineri, vedeta își dorește nespus de mult să ajungă la vârsta în care le poate explica ce e bine și ce e rău.

'Sper să mă țină Dumnezeu sănătoasă. Să ajung să stau de vorbă cu ei când or fi în perioada critică. Să pot să le dau sfaturi și să vină la mine. Să nu fiu o bunică rea, de care să fugă să se ascundă.', a mai mărturisit Gina Matache.

Ce sacrificii a făcut Gina Matache, mama Deliei, pentru a câștiga bani

Dacă acum se bucură de o viață lipsită de griji, lucrurile nu stau la fel când vine vorba de trecutul Ginei Matache. Mama Delia și a Oanei a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a câștiga banii. Cu un trecut destul de dureroros și tumultuos, aceasta a povestit pe larg cum arăta o zi de muncă.

'Când e vorba de câștig, muncesc oricât. Aș spala și pe jos, nu mi-ar fi rușine. Pentru mine să câștig bani a fost foarte important și i-am câștigat muncind foarte mult. Scuipam sânge după ce terminam un weekend de nunți. Pe vremea aia cântam ore întregi, câte două zile legate. Ce am câștigat, am câștigat pe cârca mea.’, a spus ea pentru FANATIK, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter