Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului său: „Nu avem de împărțit decât...”

Publicat pe

Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului său. Roxana Vancea trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce a devenit pentru prima dată mamă. Ea este căsătorită cu Dragoș Paiu, iar împreună au un băiat perfect sănătos. Soțul brunetei mai are un copil, Milan, dintr-o relație anterioară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului său. Roxana Vancea trece printr-o perioadă extrem de bună din viața sa. Aceasta a devenit mamă în urmă cu câteva luni și se bucură enorm de prezența unui nou copil în casă. Primul care a învățat-o pe vedetă cum să se raporteze la viața de mamă a fost Milan, fiul soțului său. Cel mic locuiește atât cu mama, cât și cu tatăl său, iar din acest motiv cele două femei păstrează legătura.

Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului său: „Nu avem de împărțit decât...'Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului său: „Nu avem de împărțit decât...'

Aceasta a oferit recent un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care o are cu fosta iubită a soțului său. Iată declarațiile!

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…’

Citește și: Cum arată Roxana Vancea la doar două săptămâni de la naștere.A pozat în lenjerie intimă

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună:'Un pas important pentru relația noastră'

Citește și: Cum se înțeleg acum Andreea Marin și Mihaela Rădulescu:'Este mai bine să fiu diplomată și să tac'

Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului său

Roxana Vancea și fosta iubită a lui Dragoș au o relație de prietenie destul de strânsă. Cele două vorbesc destul de des cu privire la viața lui Milan. Bruneta a declarat că nu există niciun fel de război între ea și mama primului copil al soțului ei.

 „Nu avem de împărțit decât copilul. Avem o relație normală, ne scriem/sunăm să știm ce face Milan și atât. E perfect normal să știe ce face Milan când e la noi și invers. Nu e niciun război între noi, dacă asta macină pe cineva', a spus ea.

Cum arată viața sa cu doi copii

Chiar dacă există un bebeluș în casă, acest lucru nu înseamnă că Milan este gelos. Cu atât mai mult, Roxana susține că face o treabă bună deoarece primul băiat al lui Dragoș nu are sentimente nepotrivite pentru vârsta sa. În ceea ce îl privește pe cel mic, bruneta susține că este un copil extrem de cuminte.

Eu zic că bine. Milan nu este gelos și în general se spune că atunci când celălat copil nu este gelos, înseamnă că faci treabă bună, că nu simte că mai ai un bebeluș în casă. Bebe e foarte cuminte, nu am de ce să mă plâng. Nu plânge, e foarte ok. E un copil cuminte și atunci ne ușurează foarte mult munca', a spus ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter