Cum se înțeleg acum Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: "Este mai bine să fiu diplomată și să tac"

Publicat pe

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu au fost niciodată prietene, de notorietate fiind rivalitatea dintre ele! Andreea Marin a dezvăluit, recent, ce relație are acum cu Mihaela Rădulescu, după ani de zile în care s-au jignit, și-au trimis săgeți una alteia, în declarațiile publice și s-au evitat. Iată cum se înțeleg cele două!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță și a abordat, printre multe alte subiecte, și relația cu Mihaela Rădulescu, rivala ei de-o viață. „Zâna Surprizelor” a clarificat că nu există o luptă cu fosta soție a fostului ei soț, Ștefan Bănică, doar că nu are o compatibilitate cu Mihaela Rădulescu.

Cum se înțeleg acum Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: "Este mai bine să fiu diplomată și să tac"Cum se înțeleg acum Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: "Este mai bine să fiu diplomată și să tac"

Cum se înțeleg acum Andreea Marin și MIhaela Rădulescu

Întrebată acum cum se înțelege cu Mihaela Rădulescu, Andreea Marin i-a răspuns lui Măruță, în podcastul lui.

„Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara televiziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi', a spus Andreea Marin.

„E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine', a mai adăugat vedeta.

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au Talent:„Cu ce i-am greșit eu?’

Citește și: Cum se înțelege Radu, fiul lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin:„N-ar avea nicio problemă…’

Citește și: Andreea Marin a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică:„Eram nefericită’

Ce a declanșat rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Acum câteva luni, la Kanal D, Denise Rifai a vrut să afle de unde au pornit discuțiile dintre cele două. La întrebarea „De la ce a început războiul cu Mihaela Rădulescu?', Andreea Marin a declarat că nu de la ea a început totul.

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci.

În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa.

Probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine.

Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea.

Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare', a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D.
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter