Cum se înțelege Valentina Pelinel cu fostele soții ale lui Cristi Borcea: „Dacă nu aș fi eu, nu s-ar înțelege”

Publicat pe

Cristi Borcea a vorbit despre relației actualei soții, Valentina, cu celelalte foste partenere de viață. Fostul acționar la Dinamo a recunoscut că el este mediatorul dintre femeile alături de care are copii și că dacă nu ar fi el, probabil nu s-ar înțelege.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Au interese comune. Sunt copiii la mijloc. Pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă și până la urmă le este bine atât lor, cât și copiilor. (…) Eu sunt principalul merit, dacă nu aș fi eu nu s-ar înțelege. Cu mine au copiii', a declarat Cristi Borcea în cadrul unei emisiuni tv.

Borcea se află la a treia căsnicie și are mai mulți copii cu mai multe femei, lucru pentru care este cunoscut. Dacă Mihaela și Alina au devenit rapid prietene bune, se pare că relația fostelor partenere cu Valentina Pelinel este una normală și civilizată, datorită copiilor.

„Am o relație extraordinară, de respect cu mamele copiilor. Ne ajutăm reciproc, orice problemă, dar cea pe care o iubesc este Valentina', a mai spus el.

Totodată, Cristi Borcea a mărturisit că este mândru de toți copiii săi și foarte mulțumit de partenera actuală, dar și de fostele soții pentru modul în care îi cresc.

Acesta a mai mărturisit că în celelalte două căsnicii a pus fotbalul pe primul loc, însă în relația cu Valentina Borcea, fostul acționar de la Dinamo a prioritizat familia.

Cum se înțelege Valentina Pelinel cu fostele soții ale lui Cristi Borcea: „Dacă nu aș fi eu, nu s-ar înțelege'Cum se înțelege Valentina Pelinel cu fostele soții ale lui Cristi Borcea: „Dacă nu aș fi eu, nu s-ar înțelege'

„În cele 2 căsnicii am pus pe primul loc nu familia, fotbalul. Nu am regretat, că am avut și satisfacții enorme, dar și operație pe cord, pușcărie 5 ani jumate, dar Valentina a fost cea care mi-a dat echilibru', a adăugat Cristi Borcea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter