Laura Cosoi vorbește despre momentele mai puțin plăcute din sarcină: "Reflux, cârcei, nopți nedormite, kilograme în plus, dureri, totul este dat peste cap"

Publicat pe

Laura Cosoi, care va deveni curând mamă pentru a doua oară, vorbește despre momentele mai puțin plăcute din sarcină și transformările pe care le suferă corpul unei femei gravide!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi se deschide și vorbește despre ce înseamnă, de fapt, perioada sarcinii pentru o femeie. Dincolo de emoția și magia din jurul acestei stări, există o serie de transformări, care își lasă vizibil amprenta asupra trupului unei femei.

Citește și: Simona Halep a devenit mătușă pentru a doua oară! Soția fratelui sportivei a născut un băiețel.Ce nume va purta noul membru al familiei

„Astăzi vreau să-ți vorbesc despre lucrurile pe care, de obicei, le trecem cu vederea în sarcină, nu ni se povestește despre ele. Și iată care sunt: reflux, cârcei, nopți nedormite, relație strânsă cu toaletă, te duci și din 5 în 5 minute, constipație, stări de oboseală, somnolență, amorțeală, controale, dureri de sâni, kg în plus, greutatea cu care respiri, dureri pe care trebuie să le suporți pentru că nu poți lua medicamente, disciplină cu care trebuie să-ți iei vitaminele, analizele, uneori îți curge sânge din nas, contracții, tu dormi, bebe dansează, căldurile insuportabile pe timp de vara, în special, grețurile, picioare umflate, stări de leșîn (la început de sarcina), poftă scăzută de mâncare în primul trimestru, foarte crescută în ultimul, balonarea de la unele fructe sau legume crude, stări de anxietate, poate și frică, pentru că nu știi ce urmează, gânduri peste gânduri că poate nu ești suficient de pregătită, ieșirea din starea confort, totul este dat peste cap, stări alambicate, dar peste toate domnește o euforie greu de descris.

Citește și: Mirela Vaida, dezamăgită de publicul ei. Ce i s-a întâmplat vedetei după ce a susținut un concert:„Pleacă cu Vulpița ta cu tot!'

Sunt momente când te uiți în oglindă și, deși nu se mai proiectează imaginea cu care erai obișnuită, pot spune că transformările prin care trece corpul unei femei în sarcină sunt de departe cele mai fascinante din viața ei. Restul nici nu contează. De altfel, nu e obligatoriu să te întâlnești cu toate simptomele descrise mai sus. Fiecare sarcina e unică, are particularitățile ei. Spre exemplu, la sarcina cu Rita am luat un număr mai mare de kilograme decât acum, respirăm mai greu în ultimul trimestrul. Nu e cazul la cea de-a două sarcina, când constat că nu mi s-au mai umflat nici mâinile, nici picioarele, deși vremea a fost călduroasă. Pot să port și inele, deși la prima sarcina am fost nevoită să le scot”, a scris Laura Cosoi pe blog.

Citește și: Andreea Marin, despre relația dintre iubitul ei și Violeta, fiica sa:„Sunt cei mai buni prieteni'

Laura Cosoi: „Transformările pe care le suferi în sarcină sunt destul de evidente”

Vedeta susține că transformările sunt evidente, celulita și sânii lăsați s-ar putea număra printre transformările mai puțin plăcute care vin la pachet cu o sarcina.

„Transformările pe care le suferi în sarcină sunt destul de evidente. Poate că pielea nu mai e chiar la fel, poate apare puțină celulita, se mai lasă un pic sânii sau fundul, dar nu-i nimic. E OK. Nimeni nu are dreptul să pună presiune pe ține și nici tu nu trebuie să faci asta. Fiecare corp își revine într-un timp mai lung sau mai scurt și mi se pare că o jignire pe care ne-am aduce-o nouă insene să ne comparăm cu alte gravide, cu gene care le permit să ducă altfel perioada această. Fiecare sarcina are particularitățile ei. Sarcina cu Rita a fost diferită de cea de acum și organismul meu s-a comportat altfel, deși am tot fetiță”, a mai transmis viitoarea mămică.

Citește și: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat.Ce gest nebunesc au făcut, din iubire

Laura Cosoi vorbește despre momentele mai puțin plăcute din sarcină: "Reflux, cârcei, nopți nedormite, kilograme în plus, dureri, totul este dat peste cap"Laura Cosoi vorbește despre momentele mai puțin plăcute din sarcină: "Reflux, cârcei, nopți nedormite, kilograme în plus, dureri, totul este dat peste cap"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter