Andreea Marin, despre relația dintre iubitul ei și Violeta, fiica sa: „Sunt cei mai buni prieteni”

Publicat pe

Andreea Marin s-a întors recent din prima vacanță de după pandemie. Vedeta a fost în Croația, împreună cu Adrian, iubitul ei. Vedeta a povestit cum a fost în vacanța pe care a petrecut-o cu ocazia aniversării lui Adrian. Andreea Marin a vorbit și despre relația pe care Violeta o are cu iubitul ei, spunând că sunt cei mai buni prieteni. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost în vacanță

Cu privire la vacanță, Andreea Marin a povestit că în Croația nu se respectă regulile privind distanțarea socială, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Ne-am descurcat, a trebuit să schimbăm ruta, dar e de înţeles că e o perioadă tulbure, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta şi trebuie să acceptăm această nouă realitate. Nu asta m-a deranjat în mod special, ci lipsa respectării regulilor, pe care nu le-aş numi de distanţare socială', ci de bun simţ, în situaţia dată. Sau de respect pentru sănătatea fiecărui om şi pentru a celor din jur. De exemplu, nici în avionul Lufthansa, nici în Austrian Airlines, nu s-a păstrat regula de distanţare socială, în schimb am rămas plăcut surprinsă să văd cât de corecţi au fost cei de la linia aeriană croată. În avionul Croaţia Airlines am avut un rând distanţă faţă de ceilalţi. Apoi, în Croaţia, în hoteluri, în taxiuri, la terase, practic oriunde, toţi cei care ofereau servicii purtau măşti, mănuşi, oricât de cald era afară, magazinele cu spaţii prea mici erau închise, de câte ori se schimba clientul, scaunul, masa sau şezlongul erau dezinfectate în faţă acestuia, iar tot ce era necesar pentru menţinerea igienei îţi era oferit gratuit la orice pas', a declarat Andreea Marin pentru click.ro. 

Andreea Marin a sărbătorit aniversarea iubitului ei, în Croația, însă urmează o vacanță în trei, alături de Violeta. 

„În fiecare an avem şi ieşiri în cuplu, echilibrând apoi şi cu vacanţa alături de Violeta, bineînţeles. Vom alege destinaţia împreună cu ea', a spus vedeta. 

Adrian și Violeta, cei mai buni prieteni

Cât despre relația lui Adrian cu Violeta, fiica vedetei, aceasta spune că cei doi sunt cei mai buni prieteni. 

„Bineînţeles, sunt cei mai buni prieteni. Şi asta mă bucură nespus. E foarte important pentru mine, ca mamă. '. 

Prezentatoarea tv spune că se simte extrem de bine îndrăgostită.

„Aşa cum simte probabil orice om: simt că am aripi. Ne însufleţeşte starea de bine, ne dă puterea să clădim şi să ne bucurăm de ceea ce trăim'. 

Andreea Marin a dezvăluit secretul siluetei sale

„Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operaţii estetice, de aceea caut soluţii non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât şi de corp. De câţiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun şi cina, aceasta din urmă să nu fie la o oră târzie'.

Ce mănâncă

Andreea Marin, despre relația dintre iubitul ei și Violeta, fiica sa: „Sunt cei mai buni prieteni'Andreea Marin, despre relația dintre iubitul ei și Violeta, fiica sa: „Sunt cei mai buni prieteni'

Mă bazez pe salate îmbogăţite cu seminţe şi condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunţite. Cât mai puţin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunţat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc peşte şi fructe de mare. Ceaiurile şi compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre', a spus Andreea. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter