Cum se menține Lora în formă. Artista are o siluetă de invidiat chiar dacă nu își pune restricții la mâncare

Publicat pe

De cele mai multe ori încercăm să slăbim prin sesiuni intense de cardio care ne plictisesc, nu sunt destul de eficiente și ne obosesc peste măsură, dar nu și Lora. Cântăreața a mărturisit că scena este cea care o ajută să se mențină în formă.

Chiar dacă este adeptă unui stil de viață sănătos, iubește sportul și nu face excese, artista spune că cele mai intense sesiuni cardio au loc în timpul susținerii concertelor cu ajutorul coregrafiilor, dar nu a dietelor.

„N-am dat mult jos, în schimb mi s-a tonifiat corpul foarte bine de la… cântări. Cântări multe, multe. Pe lângă dans, mănânc și multe salate, cu de toate, chiar și cu carne”, a declarat artista pentru Libertatea, adăugând că nu-și impune restricții culinare, dar totuși este mereu atentă la ceea ce mănâncă.

Mai mult decât atât, artista a povestit că nu se limitează la a mânca un singur lucru, nu își pune restricții.

„Nu mă limitez la a mânca un singur lucru și nu-mi pun restricții. Dacă îmi este poftă de ceva, mănânc. Important este să fac efort fizic pentru că tot acest „combustibil' pe care eu îl ingerez să fie consumat, să nu mă duc cu el noaptea în pat să dormim împreună și după aceea să ne trezim împreună în același corp”.

Lora este activă chiar și în concedii, aleargă pe plajă sau înoată, dar se pare că toate acestea nu se pot compara cu o săptămâna întreagă de concerte, ceea ce pentru ea înseamnă o săptămâna întreagă de activitate fizică intensă.

„Nu există sport mai complicat, mai greu și mai solicitant decât concertele. Nu numai că fac febră musculară, dar este singurul loc unde eu cu adevărat transpir și nu exagerez cu nimic. Este singurul loc în care eu transpir, la sală nu, de cald nu transpir, doar pe scenă', a mai declarat ea.

În acest fel Lora reușește să se mențină într-o formă ideală, între 50-57 de kilograme.Fără diete, fără restricții, ci doar prin sesiuni cardio plăcute.

Cum se menține Lora în formă. Artista are o siluetă de invidiat chiar dacă nu își pune restricții la mâncareCum se menține Lora în formă. Artista are o siluetă de invidiat chiar dacă nu își pune restricții la mâncare

Foto: Facebook

Sinziana Ioniță 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter