Sorana Darclee și Andi de la Insula iubirii încep un proiect împreună: ”Este despre noi”

Publicat pe

S-a speculat mult că între Sorana Darclee și Andi de la Insula iubirii există ceva mai mult decât o simplă prietenie. Artista a vorbit deschis despre relația lor de prietenie și a făcut un anunț neașteptat. Sorana Darclee și Andi de la Insula iubirii încep un proiect împreună.

Sorana Darclee și Andi, ispita masculină de la Insula iubirii, s-au apucat de Vlog. Cei doi sunt foarte încântați de acest proiect și abia așteaptă să vadă care sunt părerile fanilor lor. Sorana Darclee și Andi de la Insula iubirii sunt prieteni foarte buni și se înțeleg de minune.

'Andi si cu subsemnata, ne-am apucat de Vlog. 
Este despre noi, vietile noastre, momentele noastre libere ori zilele extrem de agitate. Este despre cum ne intelegem (ori cel mai des, cum nu ne intelegem 😂). Este despre prietenie, sustinere si dezvoltare. Am pus multe lucruri intr-un singur loc.
O sa ne distram impreuna cu voi si ne dorim sa ne imprietenim cu tine. Asadar iata ce o sa se intample.
Da-ne subscribe, share, like si spune-ne ce iti doresti sa afli despre noi, ori impartaseste-ne ideile tale. Nu se stie cand o sa te anuntam ca vrem sa te intalnim si sa participi intr-un episod din vlogul nostru.
AZI, de la 20:30, urcam primul episod. 
Pana atunci subscribe pe pagina noastra de You Tube ', a scros Sorana Darclee pe una dintre rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cântăreaţa spune că l-a cunoscut pe Andy în iarnă, la flmările pentru emisiunea de Revelion şi de atunci sunt foarte buni prieteni, ea fiind oricum implicată într-o relaţie amoroasă cu cineva.

„Noi, prima şi prima dată, ne-am văzut la filmările pentru revelion, de la Dan Negru, ştii? Şi, mă rog, a fost cumva o fază unde eu l-am apărat cumva pe Andy şi râdem de atunci de faza aia', spune Sorana.

Au existat zvonuri că pe plan amoros Soranei nu-i merge tocmai bine, dar cântăreața din nou infirmă bârfele.

FOTO: Facebook

Sorana Darclee și Andi de la Insula iubirii încep un proiect împreună: 'Este despre noi'Sorana Darclee și Andi de la Insula iubirii încep un proiect împreună: 'Este despre noi'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter