Cum se simte Constantin Zamfirescu, de la Trăsniții, la 4 luni după operația de cancer

Publicat pe

Constantin Zamfirescu de la Trăsniții a trecut cu bine de operație de cancer la rinichi. El a revenit în forță pe scenă, unde actorul a interpretat alături de colegii din trupa Sabotorii. Gogoașe pare să se fi recuperat extrem de bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La patru luni după ce a trecut printr-un dintre cele mai grele încercări din viața lui, Constantin Zamfirescu a urcat pe scenă.

Ne-am întors cu bucurie, dar şi cu ceva emoţii. Ultima dată am urcat pe scenă, în septembrie, la Palatul Culturii din Turnu-Severin, într-o altă fereastră permisă de nebunia asta cu pandemia de COVID-19. Iar bucuria a venit din mai multe părţi, legată de reîntâlnirea cu publicul, chiar dacă a fost vorba despre un număr mic de persoane, date fiind actualele restricţii sanitare, dar și de starea de sănătate a colegului nostru, Constantin, care a trecut cu bine peste operaţia de anul trecut', a declarat pentru playtech.ro, Cătălin Marin.

El a mai declarat despre colegul lui că ține un regim alimentar și că mănâncă fără grăsimi. În plus, Gogoașe a fost foarte fericit să urce pe scenă.

Cum se simte Constantin Zamfirescu, de la Trăsniții, la 4 luni după operația de cancerCum se simte Constantin Zamfirescu, de la Trăsniții, la 4 luni după operația de cancer

E bine şi din punct de vedere al trupului, dar şi din cel al psihicului. Că nu a fost tocmai simplă operaţia aceea. Costică ţine azi regim alimentar. Spre exemplu, visează azi la o farfurie cu doi mici şi muştar? Rămâne doar cu visul. Îşi doreşte o friptură în sânge? Îşi cam pune pofta în cui! Se bucură de o bucată foarte slabă de carne şi aceea preparată cu grijă!'. Dar altfel, Constantin Zamfirescu s-a pus pe picioare şi a fost dornic şi el de revederea cu spectatorii.

Artistul a făcut un apel disperat înainte de a intra în operație

După ce a aflat diagnosticul pus de medici, Constantin Zamfirescu și-a rugat fanii să-l ajute. Artistul urma să fie băgat în sala de operație, iar doctorii iau spus că are nevoie de sânge, pentru că-l așteaptă o intervenție dificilă.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar’ , a fost mesajul postat de Gogoasă pe Faceboook.

Actorul a dat asigurări că este bine și după perioada de recuperare intenționează să se întoarcă rapid la muncă.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Au purtat discuții indecente de față cu copiii'

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit: „Copiii văd tot felul de lucruri’

„Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o să dorm, apoi trebuie sa ma ridic si sa fac pași. Puțin câte puțin. Mă refac si comunicăm, apoi … la treabă. Mulțam fain tuturor’, a transmis Constantin Zamfirescu.

Datorită profesionalismului de care medicii au dat dovadă, Gogoașă este în afara oricărui pericol și se află acasă, în recuperare. Artistul a vrut să le spună fanilor săi că această boală nu dă niciun semn, iar rezultatele ei pot fi grave.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter