Îl mai ții minte pe Micul Hercule? Cum arată acum Giuliano Stroe, la 16 ani

Publicat pe

Giuliano Stroe avea doar 5 ani când devenea faimos în toată lumea. A reușit chiar să intre în Cartea Recordurilor și mulți l-au numit la acea vreme Micul Hercule. Timpul a trecut, iar acum are deja 16 ani și s-a transformat total.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

A fost supranumit cel mai puternic copil din lume. Cu toate că păreau editate, imaginile cu el de la acea vreme erau cât se poate de reale. Avea corpul precum cel al unui adult obsedat de fitness. În anul 2009, numele lui era pe buzele tuturor. Tot atunci au apărut reacțiile negative la adresa tatălui lui.

A fost acuzat că își exploatează propriul copil doar pentru bani, dar și că îl supune unor antrenamente mult prea dure pentru un copil de vârsta lui. Mai mult decât atât, bărbatul a fost la un pas de a fi decăzut din drepturile părinteși, din cauza relelor tratament aplicate minorului.

Îl mai ții minte pe Micul Hercule? Cum arată acum Giuliano Stroe, la 16 aniÎl mai ții minte pe Micul Hercule? Cum arată acum Giuliano Stroe, la 16 ani

Ce s-a ales de Micul Hercule

Din păcate pentru Giuliano Stroe, se pare că nu mai reușește să facă bani și să atragă atenția ca în trecut. Acum practică boxul, dar nu are bani suficienți pentru pasiunea lui. Tatăl Micului Hercule a decis să scoată la licitație o pereche de pantofi sport și o minge care îi aparțin acestuia.

Licitația începe de la suma de 500 de euro pentru minge și 500 de euro pentru încălțăminte, se arată într-o postare de pe Facebook. Termenul limită până la care pot licita curioșii este 28 februarie 2021. După cum se vede și din alte postări de pe contul personal al lui Giuliano, nu duce o viață ușoară.

Citește și: Micul Hercule este de nerecunoscut la 15 ani. La doar 5 ani, Giuliano Stroe intra în Cartea Recordurilor

Citește și: Oana Zăvoranu a pierdut procesul intentat de Cristina ICH.Ce a decis instanța

Citește și: Dan Negru spune tot despre relația cu Andreea Marin:„Am iubit împreună…'

Adolescentul își dorește să participe la un campionat de box, împreună cu fratele lui. Cu toate că mulți l-au pus la zid pe tatăl lui pentru antrenamentele draconice pe care i le-a impus, se pare că Giuliano a prins drag de sport. Postează adesea filmulețe legate de box.

Adolescentul a stârnit mari controverse în urmă cu 10 ani, cu mușchii pe care îi avea la o vârstă destul de fragedă. La doar 5 ani, Micul Hercule șoca pe toată lumea cu puterea sa. Giuliano Stroe putea să ridice greutăți foarte mari și făcea tracțiuni cu un grad de dificultate foarte mare.

Cum arată acum Giuliano Stroe

Tânărul este foarte activ pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Deși a intrat în Cartea Recordurilor, Micul Hercule se bucură de o viață normală alături de familia sa. Giuliano Stroe nu e singur la părinți, ci mai are trei frați.

Giuliano Stroe, copilul controversat supranumit Micul Hercule, este de nerecunoscut la 10 ani de când a apărut pentru prima dată în presă.La doar 5 ani, puștiul a intrat în Cartea Recordurilor.

Puștiul a devenit cunoscut în România după ce a impresionat cu mușchii lui juriul unei emisiuni TV din Italia. A mers în mâini, foarte rapid, pe o distanţă de 10 metri. Pe atunci, familia Stroe era stabilită în Italia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter