Cum și-a cunoscut chef Foa soția, care îi este și manager: „Toată nebunia s-a întâmplat când...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Florin Scripcaru, alias chef Foa, teoretic nu mai are nevoie de nicio prezentare, realizările sale profesionale vorbesc de la sine… Dat fiind însă că ingredientul nelipsit din preparatele lui este, după cum mărturisește, iubirea, am vrut să aflăm nu doar cum își condimentează bucatele, ci și viața personală, pentru că are o familie superbă. Iată cum și-a cunoscut Chef Foa soția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pasiunea pentru gătit îți este împărtășită și de soția ta, Ioana, iar asta este a win-win situation. Mai mult, ea îți este și manager… Cât noroc să ai să întâlnești pe cineva care rezonează cu tine 100%?

Da, se cheamă noroc. Soția gătește, delicios chiar. Chiar acum când îți răspund știu că gătește brioșe suculente, juicy, probabil sugar-free, gluten-free, excelente. Îmi gestionează o parte dintre proiecte, dar în ultima vreme mai puțin, căci e mai complicat cu doi copii și oricum are și ea proiectele ei. Încercăm să găsim soluții pentru toate.

Cum și-a cunoscut chef Foa soția, care îi este și manager: „Toată nebunia s-a întâmplat când...'/ EXCLUSIVCum și-a cunoscut chef Foa soția, care îi este și manager: „Toată nebunia s-a întâmplat când...'/ EXCLUSIV

Cum și-a cunoscut Chef Foa soția: „O știu pe Ioana de când eram copii'

Cum v-ați cunoscut tu și Ioana și ce te-a făcut să te îndrăgostești de ea? Ai impresionat-o, la începuturile relației, cu un vreun fel de mâncare? Care au fost atuurile pe care le-ai pus la bătaie pentru a o cuceri?

Ce bună e întrebarea asta, mă face să mă gândesc la lucruri la care nu m-am mai gândit în ultima perioadă. Este o poveste veche. O știu pe Ioana de când eram copii, doar că eu eram mai mare cu 6 ani. Toată nebunia s-a întâmplat când s-a întors femeie de la facultate, de la Londra. Știi cum e cu armata? Că zici că băiatul se întoarce bărbat? Așa a fost cu ea la facultate: a plecat și s-a întors femeie. Iar pentru că mie îmi place să câștig, să cuceresc, am făcut-o. Restul e istorie.

Citește și: Cine este și cum arată Ioana Balu, soția lui Chef Foa de la MasterChef. Au un fiu

Citește și: Pasiunile ascunse ale lui Chef Foa și misterul pălăriilor pe care le poartă

Citește și: Unde se află buncărul antiatomic din Siberia, în care s-ar ascunde președintele Vladimir Putin:”Un oraș subteran”

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, și cum a fost cerută în căsătorie:„El a fost șeful meu'/ EXCLUSIV

Chef Foa: „Copiii sunt minunați în ochii părinților'

Tu și Ioana aveți doi copii superbi. Petru, la fel ca tine, în copilărie, e atras de gătit. A gătit deja primul lui fel de mâncare? Mi-ar plăcea să ne spui mai multe despre ei!

Mi-ar plăcea să îl auzi pe el cum zice că a gătit clătite fără să se ardă și bacon cu ou. Copiii sunt minunați în ochii părinților, iar ei sunt surprinzători și, involuntar, îți dau lecții de viață încontinuu. Important e să fii acolo prezent.

Ce s-a schimbat în viața ta de când ai devenit tată?

Totul. Totul are gust mai plăcut, totul e mai strălucitor. De ce? Pentru că mi s-a schimbat perspectiva asupra lucrurilor și am primit lecții de viață de la copii.

Chef Foa: „Soția mea e cel mai obiectiv critic al meu'

Cum arată o zi liberă pentru tine? Care sunt activitățile voastre preferate?

Ieșim cu copiii în parc, mergem la skate park, la locul de joacă, mai construim împreună ceva din lemn, reparăm jucării stricate, activități din astea hand made. Nu îmi propun, dar mereu apare ceva de reparat sau construit, iar copilul se molipsește instant – te ajută pe tine, dar învață și el foarte multe (coordonare, atenție, răbdare).

Ce gătește chef Foa în intimitatea căminului său? Care este felul tău de mâncare preferat și cine este cel mai obiectiv critic al tău – Ioana sau Petru?

În fiecare zi, gătesc altceva. În principiu, carne cu legume și salate verzi, proaspete. Cu siguranță Ioana, soția mea, e cel mai obiectiv critic al meu, pentru că ea are discernământ de adult. În schimb, copilul e doar sincer.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter