Unde se află buncărul antiatomic din Siberia, în care s-ar ascunde președintele Vladimir Putin: "Un oraș subteran"

Publicat pe

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-ar ascunde într-un buncăr antiatomic din Siberia. Expertul militar Oleg Zhdanov susține că Vladimir Putin se află deja într-un buncăr antiatomic din Siberia, mai exact în capitala Republicii Altai, Gorno-Altaisk, la peste 3.000 de kilometri de Moscova.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Este a șaptea zi de când Rusia a invadat Ucraina, iar din ce în ce mai multe orașe au fost bombardate în ultimele ore, fiind înregistrate mai multe decese și sute de răniți. În toată această perioadă, Vladimir Putin a dispărut și n-a mai transmis niciun mesaj televizat de la Moscova.

Unde se află buncărul antiatomic din Siberia, în care s-ar ascunde președintele Vladimir Putin: "Un oraș subteran"Unde se află buncărul antiatomic din Siberia, în care s-ar ascunde președintele Vladimir Putin: "Un oraș subteran"

Putin ar fi ascuns într-un buncăr din Siberia

Expertul militar Oleg Zhdanov susține pentru site-ul ucrainean independent obozrevatel.com că liderul de la Kremlin a părăsit de urgență Moscova.

Președintele e într-un buncăr antiatomic în capitala Republicii Altai, Gorno-Altaisk, la peste 3.000 de kilometri de reședința sa. Gorno-Altaisk este un oraș de 54.000 locuitori.

Parte a Federaţiei Ruse, republica Altai face parte din Districtul Federal Siberian și se află în sudul Siberiei, având graniţă cu Kazahstan, China şi cu Mongolia.

Citește și: Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie:'Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş'

Citește și: Nou născuți și prematuri intubați din Ucraina, feriți de război într-un adăpost anti-rachetă.Imagini cutremurătoare

Citește și: Rusia a atacat Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare.Cel puțin 8 persoane au fost ucise

Colonel în rezervă: „Putin stă în buncăr, îi e frică'

Din unele informații, acolo există un buncăr antiatomic, unde preşedintele rus îşi mai primea colaboratorii apropiaţi, iar acum a devenit cel mai sigur loc pentru Putin.

„Ce e cert e că, în perioada pandemiei Covid, Putin nu doar că și-a rărit aparițiile publice, dar s-a văzut fizic tot mai puțin cu cei din jur. Buncărul din Altai a fost unul dintre locurile preferate”

Informația despre o posibilă deplasare a lui Vladimir Putin de la Moscova nu a fost și nici nu poate fi confirmată oficial, insistă chiar autorul ei, Oleg Zhdanov, colonel în rezervă, fost ofițer de control operațional în Statul Major al Forțelor Armate Ucrainene timp de 20 de ani.

„Putin s-a implicat în joc și a intrat all-in. Și-a riscat nu doar cariera, ci și viața, pur și simplu fizic. Pentru că dacă va pierde, poarte pierde tot. De aceea îi este frică să întâlnească pe cineva, astfel încât cineva, undeva, să nu stropească ceva pe el și să facă altceva.

Acum este singur, chiar și împotriva propriei sale elite. Priviți ce se întâmplă cu economia rusă. Încă câteva zile și va fi doar un colaps. Și nu uitați: a spus că toți vor muri, iar el va merge în Rai', a declarat Zhdanov.

Buncărul lui Putin, „un întreg oraș subteran'

Citat de Daily Mail, politologul Valery Solovei, fost profesor în Moscova, susţine și el că preşedintele rus şi-ar fi trimis familia în buncărul antiatomic din Munţii Altai.

„În weekend, familia președintelui Putin a fost evacuată într-un buncăr special pregătit în caz de război nuclear. Acest buncăr este situat în Republica Altai. De fapt, nu este un buncăr, ci un întreg oraș subteran, dotat cu tehnologie de ultimă oră', a susținut Solovei, citează libertatea.ro.

Acesta mai susține că pretinsa mutare a familiei sale într-un buncăr a venit în urma unui „eșec' al planului său strategic de a cuceri Ucraina.

Putin ar avea probleme grave de sănătate

Solovei a susținut anterior că Putin suferă de probleme medicale ascunse publicului rus:

„Dacă cineva este interesat de diagnosticul exact, nu sunt medic și nu am dreptul etic să dezvălui aceste probleme. Al doilea diagnostic este mult, mult mai periculos decât primul diagnostic numit. Dar există un diagnostic fatal', a precizat acesta.

Libertatea menționează că Valery Solovei nu este o sursă credibilă, nici în mediile liberale din Moscova, el vehiculând deseori teoriilor conspirației.

Săptămâna trecută a fost interogat timp de șapte ore de autoritățile ruse din cauza acuzațiilor pe care le-a făcut despre starea medicală și psihică a lui Putin. Dar variantă că Putin este într-un buncăr vine din mai multe surse, e adevărat că nici una neutră, scrie Libertatea.

Vladimir Putin, ascuns de 5 zile în buncăr

Și Vadim Denisenko, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne din Ucraina, a susținut zilele trecute că Putin s-ar afla într-un buncăr, dar fără să dea alte detalii despre locul în care acesta s-ar afla.

„Președintele rus se ascunde într-un buncăr pentru a cincea zi, nu iese din el. Îi este frică să apară în public. De ce? Pentru că este evident paranoic și se teme în privinţa vieţii sale', a spus Denisenko, tot pentru site-ul ucrainean obozrevatel.com.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă