Cum ţine Cristi Mitrea legătura cu fiul lui? Andreea Mantea şi David locuiesc o vreme în Turcia

Publicat pe

Andreea Mantea s-a mutat în Turcia, în Istanbul, acolo unde va lucra pentru o perioadă de timp. Vedeta a fost nevoită să îl ia şi pe David. Băieţelul e despărţit fizic de tatăl lui, însă cei doi au ales să ţină legătura printr-un mod inedit!

„Puterea dragostei” este emisiunea pe care Andreea Mantea o prezintă acum la Kanal D. Show-ul dragostei este cu atât mai special deoarece filmările au loc în Turcia, în Istanbul, la sute de kilometri depărtare de România. Prezentatoarea TV a fost nevoită să se mute acolo pentru filmări. Nu este singură, ci alături de fiul ei şi ajutoarele sale.

Vedeta are un program foarte încărcat, dar îşi face timp pentru comoara sa, băieţelul pe care îl iubeşte nespus. David este mereu vesel, plin de viaţă, seamănă cu părinţii lui celebri.

În ultima perioadă, micuţul a petrecut foarte mult timp alături de Cristi Mitrea, tatăl lui. Cei doi s-au apropiat, desfăşoară multe activităţi împreună, ca băieţii. Iată că acum, tatăl şi fiul sunt despărţiţi de o distanţă mare. Au găsit însă soluţia perfectă de a vorbi în fiecare zi! Cu ajutorul reţelelor de socializare, a apelurilor video, David şi Cristi se văd şi împărtăşesc impresii.

Mai mult decât atât, îşi exprimă şi sentimentele în cel mai frumos mod! Îşi trimit inimioare. Momentul a fost imortalizat de luptătorul de MMA, încărcând imaginea pe Facebook. A avut şi un mesaj.

„Distanţa nu reprezintă nimic”, a scris Cristian Mitrea.

Acum ceva timp, Cristi Mitrea a povestit că se înţelege destul de bine cu Andreea Mantea, comunică deoarece fiul lor are nevoie de tot sprijinul lor, mai ales că este în plină dezvoltare, acum îşi formează personalitatea. El spune că formează o familie, se vor ajuta reciproc oricând va fi nevoie.

Decizie comună luată de Andreea Mantea şi Cristi Mitrea

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au decis ca David, băieţelul lor să devină în viitor cântăreţ. Are voce, acest lucru demonstrându-l chiar în faţa sutelor de fani din mediul online. Micuţul cântă despre părinţii lui cu drag, semn că îi iubeşte pe amândoi la fel de mult!

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter